Isplivao snimak: Čuvenu kongresmenku policija zaustavila zbog prebrze vožnje, ovako je pokušala da se izvuče

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Krajnje desničarska kongresmenka dobila je kaznu za vožnju brzinom od 135 km/h u zoni gde je dozvoljeno 105 km/h, a platila ju je tek kada je dobila poziv za sud

Policijski snimak zabeležio je krajnje desničarsku kongresmenku Loren Bobert, republikanku iz Kolorada, kako krivi navodne probleme sa menjačem svog automobila nakon što je zaustavljena zbog prebrze vožnje na Vejl Pasu u Koloradu u maju, piše Huffington Post.

"Petljala sam sa menjačem i znam da sam na kraju vozila, kao, previše brzo", objasnila je Bobert policajcu na video snimku Državne patrole Kolorada, koji je dobio i podelio Fox 31 Denver.

Policajac je rekao Bobertovoj, čija je vožnja I ranije bila problematična, da je "pogodila 145 km/h na trenutak, ali ste brzo zakočili."

Bobertova je dobila kaznu za vožnju brzinom od 135 km/h u zoni gde je dozvoljeno 105 km/h.

Nije platila kaznu od 174,50 dolara u roku od 20 dana, ali ju je kasnije platila nakon što je dobila poziv da se pojavi na sudu, izvestio je Westword.

Prošlog meseca, Bobertova je pobedila na republikanskim primarnim izborima u 4. kongresnom distriktu Kolorada, nakon što je napustila 3. distrikt Kolorada posle izuzetno tesnog nadmetanja 2022. godine protiv demokrate Adama Friša.

(Telegraf.rs)

Video: Hrabri policajac Ivan rizikovao sopstveni život da bi spasio deku koji je pao na šine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA