Žene se potukle na popularnoj plaži pred decom: Čupale se za kosu i vrištale, jedva ih razdvojili

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Čak i oni koji su pokušali da smire situaciju, počeli su da se tuku, a trebalo je više od pola sata da se učesnici tuče rastave

Žestoka tuča izbila je na popularnoj plaži u Italiji, kada su se žene sukobile oko ležaljki, prenose italijanski mediji.

Šokirani turisti zabeležili su neverovatan prizor na plaži u Varkaturu u području Napulja, a snimci su postali viralni na mrežama.

"Nekontrolisano nasilje, potrebno je prevaspitavanje onih koji ne znaju da se ponašaju u javnosti", napisao je poslanik Emilio Boreli, koji je video postavio na svojim kanalima na mrežama.

Prema rečima svedoka, do sukoba je došlo kada su dve žene po dolasku na plažu tražile od spasilaca da im postavi ležaljke u prvom redu do mora, ispred onih koji su došli rano ujutru pre njih.

Kada je osoblje to odbilo, žene su započele tuču, prvo su napale one koji su uživali na plaži, a onda i same spasioce.

Čak i oni koji su pokušali da smire situaciju, počeli su da se tuku, a trebalo je više od pola sata da se učesnici tuče rastave, prenosi Il Mattino.

"Tuča žena usred bela dana, pred porodicama i decom. Za šta? Ležaljku na obali mora. Prevazišli smo svu maštu. Tražimo da se žene koje su učestvovale u tuči identifikuju, privedu pravdi i kazne", napisao je između ostalog u svojoj objavi.

(Telegraf.rs)

Video: Sovilj: RHMZ će putem SMS slati hitne informacije o nepogodama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    16. jul 2024 | 12:13

    Ljudi su svugde isti da kazem stoka samo je bitina sistem u kom se zivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA