Muškarac nestao u Španiji nakon što se posvađao sa ženom: Ostavio je u garaži, bacio svoje stvari i otišao

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Policija je rekla da je zabrinuta za Stevenovu bezbednost nakon što su saznali da se posvađao sa svojom ženom, ostavljajući je u garaži

Stiven Majkl (48) iz Velike Britanije vodi se kao nestao od četvrtka nakon što je zadnji put viđen kako vesla sa suprugom u Kremenesu, opštini u severoistočnoj provinciji Leon.

Španija je odmah po prijavi aktivirala gorsku službu koja traga za nestalim Britancem od četvrtka.

Nestanak je u četvrtak u 11.10 prijavio "član porodice", saopštio je regionalni centar za vanredne situacije.

Policija je rekla da je zabrinuta za Stivenovu bezbednost nakon što su saznali da se posvađao sa svojom ženom, ostavljajući je u garaži.

On je automobilom otišao do grada Las Salas gde je ostavio vozilo i bacio svoje lične stvari.

Visok je 1,6 metara i i težak 65 kg.

U trenutku nestanka, Stiven je nosio narandžaste planinske pantalone, crvenu majicu i crne ili tamnoplave planinske cipele, prema Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Eksperti za gorsko spasavanje, članovi jedinice Grajm civilne garde, navodno su iz istog tima koji je tragao za britanskim tinejdžerom Džejem Slejterom nakon što je nestao prošlog meseca iz jednog sela na Tenerifima.

Dronovi, helikopter i pas tragač sada intezivno rade na pronalasku Stivena, piše Metro.

Supruga muškarca opisala ga je kao strastvenog planinara koji se tim sportom bavio tokom njihovog boravka u regionu.

"Današnja potraga je usredsređena na obale reke Esla i oblast oko sela Las Salas, gde je pronađeno vozilo nestalog čoveka", saopštio je danas regionalni centar.

Komandno mesto je takođe postavljeno u Las Salasu, planinskom selu u koje se kaže da je muškarac bacio svoje lične stvari, uključujući opremu za penjanje i svoja lična dokumenta.

Nacionalnost supruge muškarca nije otkrivena. Takođe nije poznato da li par živi u Španiji ili je putovao u zemlju na odmor.

U međuvremenu, potraga za 17-godišnjim Džejem, koji je nestao na ostrvu Tenerife, se nastavlja, iako se pretpostavlja da je telo pronađeno pored ličnih stvari tinejdžera iz Britanije pripada njemu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA