Bogdan se utopio, a nekoliko sati nakon toga nađeno i telo njegovog druga: Struja je bila jaka

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bogdanovo telo pronađeno je na dubini od oko četiri metara, a u blizini je otkriveno je i telo momka sa Šri Lanke

Beživotno telo drugog mladića Fanegedarea Rameša (23) sa Šri Lanke, danas su pronašli ronioci u reci Brenta u Padovi nakon što su juče na površinu izvukli telo 30-godišnjeg mladića iz Rumunije.

Obojica momaka su nestala juče oko 17 časova u reci Brenta usled nadolazeće jake struje koja ih je odvukla u dubinu.

Prethodne noći je pronađeno Bogdanovo telo, momka koji je želeo da pomogne Sinegalcu koji se davio u reci, ali su se nažalost obojica utopili.

Bogdanovo telo pronađeno je na dubini od oko četiri metara, a u blizini je otkriveno je i telo momka sa Šri Lanke.

Kako prenose italijanski mediji, Bogdan ni jedan trenutak nije oklevao da uđe u reku i pokuša da spasi 23-godišnjaka kojeg je u jednom trenutku uhvatio za ruku ali ih je jaka struja razdvojila.

Prema prvoj rekonstrukciji, njegov drugar, 23-godišnji mladić sa Šri Lanke, zaronio je da se osveži tokom vrelog dana i ostavio devojku na obali, ali je odjednom počeo da se tetura u vodi.

Bogdan, koji je sa prijateljima bio u blizini obale reke i igrao se loptom, skočio je u pokušaju da ga spase ali je struja toliko bila jaka da je i njega odvukla.

Nažalost, obojica su završila pod vodom, a svedoci su odmah alarmirali spasioce i Hitnu pomoć. Na teren su izašli i vatrogasci koji su posle višečasovne potrage našli Bogdanovo telo a nekoliko sati kasnije i telo momka sa Šri Lanke.

(Telegraf.rs)

Video: Grčka se guši u dimu i pepelu, stiglo i do plaža Tasosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA