Uzeo pušku, pretio bivšoj da će ubiti njihovu ćerku (13): Na kraju presudio ženi, pa skočio sa balkona

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Meštani kraja u kom su bivši supružnici živeli kažu da je osumnjičeni bio jako ljubomoran na bivšu ženu i da ju je često tukao

Nesrećna Areti (36) iz Amfilohije, u Grčkoj, ubijena je iz puške a za zločin je osumnjičen njen bivši muž Babiš (42) koji je nakon što je počinio gnusno nedelo i sebe lišio života.

Meštani kraja u kom su bivši supružnici živeli kažu da je osumnjičeni bio jako ljubomoran na bivšu ženu i da ju je često tukao. Poslednji put je bilo na gradskoj plaži samo nekoliko dana pre ubistva...

Onda se kroz nekoliko dana bivši muž sa puškom u rukama pojavio na vratima stana gde je žena. Jedini koji je pokušao da zaustavi zločin bio je kum koji je živeo na spratu. Kod njega u stan je došla Aretina ćerka da ga obavesti da je njen otac upao sa puškom u rukama.

"Devojčica je pozvala moju ženu i rekla joj da je tata došao kući i da ima pušku u rukama. Moja žena je sišla na prvi sprat, ali nije mogla da uđe u kuću. Nešto kasnije smo ušli u kuću i tada sam video Babiša. Pokušao sam da ga smirim koliko sam mogao", rekao je kum muškarca.

Kako je i sam rekao, Babiš je i u njega uperio pušku preteći da će da ga ubije.

"Kada je ugledao da njegova bivša dolazi, on ju je ustrelio, a onda se bacio sa balkona na automobil na ulici", dodao je kum koji je odmah o slučaju obavestio policiju.

Kako prenose grčki mediji, pre samog zločina, Areti je bila van kuće kada ju je 43-godišnji muškarac zvao i pretio da će ubiti 13-godišnju ćerku ukoliko se ne vrati. U međuvremenu, devojčica je obavestila kuma koji je živeo na spratu iznad, ali koji kasnije nažalost nije uspeo ništa da uradi da spreči zločin.

Obdukcija će pokazati tačan tačan uzrok ženine smrti.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA