Melanija se čudno oglasila o atentatu na Donalda Trampa: Pomenula "razornu promenu" i otrove

 
S. Ž.
S. Ž.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Oglasila se Melanija, spomenula "razornu promenu"

Melanija Tramp je prekinula je svoju tišinu o pokušaju atentata na svog supruga Donalda na skupu u Pensilvaniji. Bivša prva dama nazvala je napadača 'čudovištem' i opisala trenutak kada je gledala kako metak pogađa uho njenog supruga.

"Čudovište koje je prepoznalo mog supruga kao neljudsku političku mašinu pokušalo je ugasiti Donaldovu strast - njegov smeh, genijalnost, ljubav prema muzici i inspiraciju", rekla je Melanija u saopštenju na X.

"Kada sam gledala taj nasilni metak kako pogađa mog supruga Donalda, shvatila sam da je moj život, i život Barona, bio na ivici razorne promene. Zahvalna sam hrabrim agentima tajne službe i službenicima zakona koji su rizikovali svoje živote da zaštite mog supruga.

"Ovog jutra, uzdižem se iznad mržnje, otrova i prostih ideja koje podstiču nasilje.

"Vetrovi promena su stigli. Onima od vas koji plačete u podršci, zahvaljujem. Pohvaljujem one koji su prešli preko političkog razdora - hvala vam što pamtite da je svaki političar muškarac ili žena sa voljenom porodicom."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XYZ

    14. jul 2024 | 17:18

    Ako je ovo stvarno i nije ujdurme za narod Trampa bi trebalo proglasiti herojem Amerike. Da sa toliko godina i posle ovog javnog streljanja gde mu je Bog pomogao bude onako drcan o dize saku gore to je herojstvo.On pokazuje da moze biti lider bilo gde i bilo kome.Pa ovde je opljckana zlatara bez ispaljenog metka pa je čuvar 3x mladih od Trampa dobio panik atak.Ljudi se sudare kolima pa se tresu i nemogu reprodukovati dogadjaja.Trampu svaka CAST.

  • Lomi

    14. jul 2024 | 17:14

    Ziveo STARI BIIK !

  • CG

    14. jul 2024 | 17:39

    Kad muz dobije, neka odma rasformira CIA, FBA itd. Oni su ovoga pustili da ga ubije, a onda ga, nakon neuspjrlog pokusaja, neutralisali, kako ne bi pricao. Zato reforma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA