Hitno zatvorena popularna plaža na Eviji: Na njoj pronađeno pet ratnih projektila

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Opština je izdala saopštenje prema kojem će plaža ostati zatvorena za javnost do daljnjeg

Planovi onih koji su želeli da pobegnu na popularnu plažu Amitsa na Eviji zbog "osveženja" otkazani su, i to po nalogu opštine. Razlog za zatvaranje plaže su ratni projektili, koji su detektovani juče.

Nakon toga, odmah je poslata uzbuna vlastima o dolasku pirotehničara koji će neutralisati projektile. Građanima je takođe saopšteno da im je zabranjen pristup plaži radi izbegavanja eventualnih nesreća.

Konkretno, prema evima.gr, gradonačelnik gospodin Giorgos Tsapourniotis izjavio je da je nakon čišćenja plaže od strane ekipa opštine Mantoudi Limni, Agia Anna, pronađeno pet ratnih projektila na plaži.

Vojska je pozvana na lice mesta da proveri plažu. Područje je na vreme zatvoreno od strane policije, a posebni tim pirotehničara Grčke vojske već je obavešten o transportu municije ili njihovoj deaktivaciji na licu mesta, piše taxydromos.

U isto vreme, opština je izdala saopštenje prema kojem će plaža ostati zatvorena za javnost do daljnjeg.

"Mašina za čišćenje plaže otkrila je projektile. Policija je odmah obaveštena i došla na lice mesta, nakon čega su pozvani pirotehničari. Naravno, plaža je zatvorena i bilo kakvo korišćenje je zabranjeno", rekao je zamenik gradonačelnika gospodin Yiannis Kantzouras za evima.gr.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA