4 Trampove slike posle atentata zbog kojih se svet "svađa": "On nije heroj nego manipulator!"

 
S. Ž.
S. Ž.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Ovaj čin izazvao je erupciju oduševljenja i podrške njegovih pristalica, koji su ovaj gest videli kao znak njegove snage i odlučnosti uprkos pretnjama i nasilju

Fotografija Ivana Vučija iz Asošijeted presa na kojoj ogorčeni, ali živ Donald Tramp sa krvlju na uhu i obrazu, pokazuje uzdignutu, stisnutu pesnicu dok ga agenti Tajne službe sprovode sa bine na bezbednu lokaciju sa američkom zastavom u pozadini, odmah je postala viralna kao ilustracija jednog napetog političkog razdoblja američke istorije, bez obzira na dalji razvoj događaja, ocenjuje CNN.

Nakon pokušaja atentata na mitingu u Pensilvaniji, Donald Tramp je fotografisan sa podignutom pesnicom, što je mnogima koji ga podržavaju poslužilo kao simbol njegove nepokolebljivosti i borbenosti.

blur Donald Tramp izbori pokušaj atentata Foto: Tanjug/AP

Ovaj čin izazvao je erupciju oduševljenja i podrške njegovih pristalica, koji su ovaj gest videli kao znak njegove snage i odlučnosti uprkos pretnjama i nasilju.

blur Donald Tramp izbori pokušaj atentata Foto: Tanjug/AP

Mnogi analitičari i medijski komentatori istakli su da je ovaj trenutak savršeno uhvatio suštinu Trampove ličnosti i njegove sposobnosti da inspiriše svoje pristalice, čak i u najtežim trenucima, samim tim, oni koji su za njega smatraju da je ova fotografija sigurna karta za pobedu na predstojećim izborima za Donalda Trampa.

blur Donald Tramp izbori pokušaj atentata Foto: Tanjug/AP

Fotografija je izazvala debatu na društvenim mrežama, gde su mišljenja podeljena između onih koji ovu sliku vide kao simbol herojstva i onih koji je kritikuju kao teatralnu i manipulativnu.

A mnogi su iskoristili situaciju da se našale na račun Donalda Trampa i njegove nepokolebljivosti i istrajnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    14. jul 2024 | 11:52

    AMERICKA DEMOKRATIJA !!!!!!!! KOJOM SE HVALE !!!

  • Слађана Точиловац Шаљић

    14. jul 2024 | 13:29

    Слажем се. Слика Доналда Трампа са уздигнутом песницом након покушаја атентата на ега, биће у историјским читанкама. И ово је крај ширењу мржње у свету коју воде тзв независни медији који су својом реториком распитивали ратне сукобе , поделе, и коначно изазвали покушај убиства бившег председника САД и председничког кандидата. Тако су убили Абеа, али хвала Господу Богу нису успели да убију Фица и Трампа. Људе који нису изазвали ниједан ратни сукоб. И који теже миру и нормалној сарадњи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA