Potresno oglašavanje ćerke Ivanke nakon atentata na Trampa: "Volim te tata, danas i zauvek"

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tramp je povređen, a Tajna služba SAD-a je saopštila da je u toku istraga o "mogućem pokušaju atentata"

Ivanka Tramp je u subotu uveče objavila saopštenje nakon što je bivši predsednik Donald Tramp ranjen tokom pucnjave na skupu u subotu u Pensilvaniji.

Bivša savetnica Bele kuće napisala je da je zahvalna na ljubavi i molitvama za njenu porodicu i porodice žrtava, piše local10.

"Zahvalna sam Tajnoj službi i svim drugim službenicima zakona na njihovim brzim i odlučnim akcijama danas", napisala je ona na X. "Nastavljam da se molim za našu zemlju. Volim te, tata, danas i zauvek."

Prema izjavama okružnog tužioca Ričarda A. Goldingera iz Butlerskog okruga, napadač je preminuo. Prema informacijama Tajne službe SAD-a, jedan učesnik skupa je preminuo, dvoje je ranjeno, a Tramp je "bezbedan" nakon pucnjave u Butleru, Pensilvanija.

Tramp je povređen, a Tajna služba SAD-a je saopštila da je u toku istraga o "mogućem pokušaju atentata". FBI je kasnije potvrdio da je reč o pokušaju atentata.

"Pogođen sam metkom koji je prošao kroz gornji deo desnog uha", napisao je Tramp na Truth Social. "Odmah sam shvatio da nešto nije u redu jer sam čuo zviždanje, pucnjeve, i odmah osetio kako metak probija kožu."

Predsednik Džo Bajden osudio je pucnjavu, a i drugi demokrate i republikanci su takođe reagovali na političko nasilje.

(Telegraf.rs)

Video: Kari ekskluzivno govorio o atentatu na Donalda Trampa: "Kontrola oružja je potrebna, to je mrlja..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA