Zelenski se prvi put oglasio o Bajdenovom gafu kada ga je pomešao sa Putinom, imao je samo jednu pruku

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Predsednik SAD je napravio gaf tokom govora poslednjeg dana samita NATO u Vašingtonu, kada je najavio Zelenskog kao ''hrabrog i odlučnog predsednika Putina''

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski danas je okarakterisao gaf predsednika SAD Džoa Bajdena, u kojem ga je predstavio kao ''predsednika Putina'', kao grešku koja može da se oprosti.

''To je greška. Mislim da su SAD dale veliku podršku Ukrajincima. Smatram da neke greške možemo da zaboravimo'', rekao je Zelenski tokom današnje posete Irskoj.

Bajden je napravio gaf tokom govora poslednjeg dana samita NATO u Vašingtonu u četvrtak, kada je najavio Zelenskog kao ''hrabrog i odlučnog predsednika Putina''.

Irski premijer Sajmon Haris rekao je da će posetiti Kijev ''u narednim nedeljama'' i istakao da je danas sa Zelenskim razgovarao o potencijalnom bilateralnom sporazumu o deminiranju, energetici, humanitarnoj pomoći i bezbednosti hrane, prenosi Kijev indipendent.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Zelenski stigao u Belu kuću na sastanak sa Bajdenom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vk

    13. jul 2024 | 21:45

    Hahaha samo i ti uzimaj lovi tim sakerima.Trump je u pravo Zelinski je dobar biznismem dogje ovdje uzme60 billiona i vrati se veseo kuci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA