Samohrana majka nastradala pokušavajući da spasi sina (6) iz ukradenog automobila: Tragedija u Ohaju

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

"Ona je herojski umrla dok je pokušavala da spasi svog šestogodišnjeg sina"

Samohrana majka je pregažena i ubijena svojim automobilom dok je pokušavala da spasi svog šestogodišnjeg sina kada je njeno vozilo ukradeno sa dečakom koji je bio unutra, saopštili su vlasti i zvaničnika u Ohaju, javlja ABC News.

Aleksa Stejkli (29) radila je za školsku oblast kao terapeut za govor i jezik i imala je drugi posao kao konobarica, saopštila je policijska uprava Kolumbusa.

Nešto pre 1.30 ujutru u četvrtak, nakon završetka svoje smene kao konobarica, otišla je da pokupi svog šestogodišnjaka iz kuće dadilje, saopštila je policija.

Stejklijeva je stavila svoje uspavano dete u svoj "Honda" SUV iz 2022. godine, koji je bio parkiran ispred dadiljine kuće, i zatim je upalila automobil, saopštila je policija.

"Onda je shvatila da joj treba jedna stvar od dadilje, koju je srela odmah ispred ulaznih vrata", saopštila je policija.

"Kada se vratila do svog vozila, ono je počelo da se kreće unazad na kolovoz. Stejkli je viđena kako trči prema svojoj 'Hondi' kada je udarena i bačena na trotoar".

Stejkli je nekoliko sati kasnije podlegla vredama, saopštila je policija.

Njena "Honda" je "napuštena na kratkoj udaljenosti" i šestogodišnjak je pronađen nepovređen unutar automobila, saopštila je policija.

"Ona je herojski umrla dok je pokušavala da spasi svog šestogodišnjeg sina", navodi se u izjavi škole u kojoj je nesrećna žena radila kao terapeut za govor i jezik za predškolski program.

"Aleksa je bila strastvena prema deci i terapiji govora i jezika. Bila je pametna i saosećajna i veoma je brinula o pomaganju deci", saopštila je školska oblast.

"Bila je sjajna majka koja je bila izuzetno posvećena", dodala je školska oblast.

Do sada niko nije uhapšen povodom ovog slučaja.

Nakon što je Stejkli udarena, dva muškarca su viđena kako trče pored nje dok je ležala povređena na putu, saopštila je policija. Oni su odgovarali opisima dvojice muškaraca koji su bili u grupi ljudi koji su ranije te noći gledali u stanove, saopštila je policija.

Vlasti pozivaju svakoga ko ima informacije da se javi i pomogne u rešavanju ovog slučaja.

(Telegraf.rs)

Video: Herojski čin devojke u Nišu: Bez razmišljanja skočila u vodu i spasla izgubljenog vlasničkog psa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA