Branio joj da se šminka, kontrolisao je mesecima: Prijatelji o devojci koju je sa majkom i sestrom ubio bivši

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Policija još uvek nije pričala sa osumnjičenim koji je u bolnici, ali je rekla da više ne traga ni za kim u vezi sa slučajem

Jedna od žrtava, koje je osumnjičeni Kajl Kliford ubio samostrelom, bila je u vezi sa njim najmanje šest meseci dok ju je on sve vreme kontrolisao, rekao je porodični prijatelj.

Luiz Hant (25) je dečka Kliforda predstavila porodici početkom godine i vodila ga je na rođendansku zabavu kod rođaka u aprilu.

Međutim, dok se činilo da je on fin dečko, navodno je devojku sve vreme kontrolisao, branio joj da se šminka, da ostaje do kasno u izlasku i ima muške prijatelje, prenosi Daily mail.

Luiz je ubijena zajedno sa svojom majkom Kerol (61) i sestrom Hanom (28) u njihovom domu u Londonu u utorak uveče.

Ubistvo žene i ćerki novinara BBC-a Kyle Clifford Foto: Tanjug/AP

Kliford, kojeg je kamera na kući komšije snimila kako beži nakon zločina sa samostrelom umotanim u beo čaršav, trenutno je u ozbiljnom stanju u bolnici nakon što ga je policija uhvatila na groblju posle 22-časovne potere. On je sem sebi naneo ranu, preneli su mediji.

"Kajl je kontrolisao i ismevao Luiz. U javnosti se predstavljao kao fin dečko, ali privatno je bio sve samo ne to. Luiz je volela da se šminka ali je prestala zbog njega", rekao je prijatelj.

On je dodao da ga je upoznala sa roditeljima, koji su divni ljudi i želeli su da ga prime u porodicu.

"Ali bilo je crvenih zaspava. Kada su se razišli, mislim da im je laknulo", rekao je on i dodao da je ovo tragedija za celu zajednicu.

Osobe koje su ubijene su žena i ćerke poznatog novinara BBC-ja Džona Hanta.

Policija još uvek nije pričala sa osumnjičenim koji je u bolnici, ali je rekla da više ne traga ni za kim u vezi sa slučajem.

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA