Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Слађана Точиловац Шаљић
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ljubiša

    12. jul 2024 | 09:35

    Bravo. Ovaj naš bi igrao kao balerina.

  • Слађана Точиловац Шаљић

    12. jul 2024 | 00:12

    Даш банку да уђеш у НАТО, а две да изађеш. Свет вам се чуди. Алијанса која цео свет изван свог круга чланица сматра непријатељском територијом, или џунглом, како недавно рече Борељ, није нормална у својој суштини. Ја сам мислила да би стриптизета која искаче из рођенданске торте мало релаксирала атмосферу. Много сте озбиљни и уверени у своју посебност. То није добро за здравље. За потенцију. За психу. Једина претња човечанству, реално, јесу климатске катастрофе. Јер из њих ће проистећи глад, недостатак пијаће воде, миграције, недостатак здравствене заштите и све друго. Социјални немири. Енергетски колапс. Све друго сте сами измислили у покушају да дате лажну слику пред својом јавношћу. Вечито измишљате непријатеље. Баш ме занима колико је Столтенберг добио новца од војне индустрије за његово лобирање у њихово име. Сигурно су огромне цифре у питању. Не мислите ваљда да свет верује како Володимир има поштене књиговође у Кијеву. Већ је нестало наоружање у вредности 60 милиона долара. Видите, док ви мрсите са кијевским режимом, Си је 6 година пре рока изградио соларне и ветро капацитете за производњу ел енергије из обновљивих извора. А вама ће у САД већ сада бити угрожено 120 милиона становника због топлотног таласа. 10 пута више капацитета је изградила Кина. Додуше, за 1 милијарду и 400 хиљада грађана Кина увек мора више да се ангажује. Према томе, преорјентишите се на забаву или на нешто паметно и корисно. Позовите друштво из Лас Вегаса. Њима сигурно треба предах од врућина

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA