≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pozivi u pomoć, vrištanje, a onda muk: Novi detalji brutalnog ubistva samostrelom porodice novinara BBC-ja

A. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Osumnjičeni Kajl Kliford (26), bivši dečko Luiz, uhapšen je juče posle 24-časovne potrage nakon što je navodno pronađen kako se krije među spomenicima na groblju u Londonu

  • 1
Kajl Kliford Foto: Police of Hartfordshire

Žrtve užasnog napada samostrelom u mirnoj ulici u Londonu očajnički su zvale u pomoć pre nego što su brutalno pogubljene.

Kerol Hant (61), supruga novinara BBC-ja Džona Hanta i njegove dve ćerke, Hana (28) i Luiz (25) navodno su bile vezane pre nego što su ubijene u ciljanom napadu u njihovom domu u utorak.

Osumnjičeni Kajl Kliford (26), bivši dečko Luiz, uhapšen je juče posle 24-časovne potrage nakon što je navodno pronađen kako se krije među spomenicima na groblju u Londonu.

On je nakon toga odveden u bolnicu jer je zadobio rane koje je navodno naneo sam sebi, pokušavajući da se upuca samostrelom.

Jedna od žrtava zvala je 999 i rekla im o incidentu u hrabrom, ali poslednjem tragičnom činu, pre nego što je ubica pobegao sa lica mesta, prenosi Guardian.

Ubistvo žene i ćerki novinara BBC-a Foto: Tanjug/AP

Takođe se navodi da je jedna od žena poslala poruku svom partneru, moleći ga da pozove policiju.

Majka troje dece Kerol, koja ima još jednu ćerku sa Džonom, nađena je u hodniku kuće sa strelom u grudima.

Izvor je rekao za Guardian da tri žene nisu bile vezane kada ih je policija pronašla, ali bilo je tragova vezivanja na licu i oko zglobova, kao i znakova povreda kolena.

Otkrivena je i poslednja poruka Luiz, koja je imala buran raskid sa Klifordom malo pre ubistva.

Ubistvo žene i ćerki novinara BBC-a Foto: Tanjug/AP

Ona je objavila tvit u kojem je pohvalila "žene koje odlaze" za njihovu snagu samo nekoliko dana pre nego što je brutalno ubijena sa svojim voljenima u rođenoj kući.

Oko 18.30 sati u utorak, komšije luksuznog predgrađa čule su vrištanje, ali su u početku mislili da je u pitanju neko dete.

Kasnije su shvatili da je to bio očajnički poziv u pomoć žena koji je dolazio iz kuće u kojoj su napadnute samostrelom.

Ubrzo nakon što je vrištanje utihnulo, osumnjičeni je pobegao iz kuće, a tada je policija obaveštena i bila je ka mestu zločina.

(Telegraf.rs)

Video: Ulaz u kom je živela porodica Čičkušić: Stravičan zločin u Tuzli, snimci sa lica mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Corto Maltese

    11. jul 2024 | 09:29

    Nikada covek nebi pomislio da je ovaj ubica barem po slici. Ima potpuno normalnu facu, ali izgled zna nekada da prevari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA