Vreme čitanja: oko 1 min.

Kamere snimile osumnjičenog za svirepo trostuko ubistvo: Ubrzanim korakom otišao sa mesta zločina

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kliford, koji je danas uhvaćen tokom velike policijske akcije, snimljen je kako sa mesta zločina odlazi sa smotuljkom kom se, kako se veruje, nalazio samostrel kojim su navodno izvršena ubistva

  • 0
Ubistvo žene i ćerki novinara BBC-a Foto: Tanjug/AP

Kamera sa kućnih vrata nedaleko od mesta ubistva supruge i dve ćerke novinara BBC-a Džona Hanta snimile su osumnjičenog Kajla Kliforda neposredno nakon svirepog zločina, javlja Metro.co.uk.

Kliford, koji je danas uhvaćen tokom velike policijske akcije, snimljen je kako sa mesta zločina odlazi sa smotuljkom kom se, kako se veruje, nalazio samostrel kojim su navodno izvršena ubistva.

Policija Hertfordšira potvrdila je njegovo hapšenje: "Nakon obimne potrage, Kajl Kliford, star 26 godina, pronađen je popodne u Enfildu od strane policajaca."

"On dobija medicinsku pomoć nakon što je pronađen povređen. Policija nije otvorila vatru."

U ovom trenutku, veruje se da je osumnjičeni poznavao žrtve.

Detektivka Džastin Dženkins iz Jedinice za ozbiljne zločine Bedfordšira, Kembridžšira i Hertfordšira, rekla je: "Ovo i dalje predstavlja izuzetno težak period za porodicu žrtava i molimo da se poštuje njihova privatnost dok se suočavaju sa onim što se dogodilo."

Ona kaže da istraga "napreduje brzo" i da policija još nije zvanično identifikovala žrtve.

"Nakon obimnih istraga, osumnjičeni je lociran i u ovom trenutku ne tražimo nikoga drugog u vezi sa istragom", dodaje ona.

(Telegraf.rs)

Video: Saobraćajna nasreća na Mostu na Adi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA