Tinejdžerke nema 17 godina, mislili su da je oteta: Često se svađala s mamom, njen ujak učinio užasnu stvar

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 1

Poslednji put je viđena 7. jula 2007. godine, a njen nestanak prijavljen je četiri dana kasnije

Ešli Samers imala je samo 14 godina kada je u julu 2007. godine nestala u Klivlendu, država Ohajo. Sedamnaest godina kasnije, od nje nema ni traga, ni glasa.

Devojčica potiče iz velike porodice i većina njenih rođaka živi u Klivlendu. Često se dešavalo da prenoći kod nekog od njih.

"Ona je bila kao i svi tinejdžeri, često se svađala s majkom oko nekih stvari, posebno nekoliko nedelja pre njenog nestanka. Jedan od razloga njihovih svađa bila je i tetovaža koju je Ešli uradila. Na njoj je bilo ime njenog dečka uokvireno u srcu", rekla je jedna od specijalnih agenata FBI Kristin MekKaskil, koja je radila na slučaju njenog nestanka.

Kada je nestala svi su danima bili zabrinuti zbog toga što je nema.

Poslednji put je viđena 7. jula, a njen nestanak prijavljen je četiri dana kasnije.

Kako je tekla istraga?

Policija je u početku smatrala da je Ešli pobegla od kuće zbog svađi sa roditeljima. U tom periodu je često spavala i kod rođaka, ali su roditelji uvek znali gde je.

Roditelji su od početka sumnjali u verziju priče o bekstvu od kuće.

U to vreme u Klivlednu je prijavljen nestanak još jedne tinejdžerke Đine, koja je bila sličnih godina kao i Ešli.

Đina je bila jedna od tri devojke koje je Arijel Kastro držao kao taoce.

U početku se spekulisalo da je i Ešli bila njegova žrtva, međutim, dokazi za to nikada nisu pronađeni.

Tokom istrage o Ešlinom nestanku ispitani su članovi njene porodice, komšije, prijatelji i svi koji bi potencijalno mogli da znaju gde se ona nalazi.

Ešlin dečko Džin i članovi njegove porodice takođe su ispitani, ali nisu pronađeni dokazi o tome da je bilo ko od njih umešan.

"Ne mogu da se setim nekog našeg agenta u Klivlendu koji nije radio na slučaju Ešlinog nestanka. Na slučaju je radio i veliki broj stručnjaka, veštaka, analitičara, kao i tima za otmicu dece", rekla je agentkinja Kristin.

Ona je bila jedan od glavnih agenata na ovom slučaju i sve vreme je direktno sarađivala sa njenim roditeljima.

"Šta god da smo radili, s kim god da smo pričali odmah smo obaveštavali roditelje kako bismo proverili te informacije", rekla je ona.

Njen ujak Kevin Donatan optužen je 2018. godine za zlostavljanje dece. Optužen je po više tačaka optužnice za silovanje, pokušaj silovanja i seksualnog zlostavljanja. On je priznao krivicu i 2020. godine je oduđen na 35 godina zatvora.

Porodica i dalje moli za pomoć

Kada je Ešli nestala imala je smeđu kosu, plave oči i tetovažu na desnoj ruci.

Ukoliko je živa, sada bi trebalo da ima 31. godinu.

"Ešli nam svima jako nedostaje. Njen nestanak je uništio našu porodicu. Još uvek se nadamo da će nam se vratiti. Molimo sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njoj da nam se jave", rekla je njena majka Dženifer samers.

Agenti FBI i posle 17 godina ne znaju šta se sa njom desilo. Sve opcije su i dalje na stolu.

"Još uvek se nadamo da ćemo pomoći Ešlinoj porodici da sazna istinu. Verujem da postoje ljudi koji znaju nešto o njenom netanku, ali da još uvek nisu progovorili o tome. Ukoliko neko zna nešto neka se obrati FBI", dodala je Kristin.

(Telegraf.rs)

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA