Vreme čitanja: oko 1 min.

Koleginica raskrinkala Igora koji je ubio svoju ženu: Poslala poruku na njen telefon, jedno ime bilo mamac

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

I dalje se traga za telom žene, koja je nestala u maju, dok je njen suprug koristio njen telefon i pretvarao se da je ona

  • 0
Italija nestanak, Francesca Deidda Foto: Facebook/Francesca Deidda

Nakon hapšenja Igora Solaje (43), istražitelji tragaju za telom Frančeske Deide (42), koja je nestala u maju u Italiji. Prema istražiteljima, Igor se pretvarao da je Frančeska tako što je danima nakon što ju je ubio i sakrio njeno telo, koristio njen mobilni i odgovarao na poruke.

Prema rečima tužioca, ženu je ubio njen suprug, koji je hteo da se posveti svojoj vanbračnoj vezi. Igor je ćutao pred sudijom i ostaje u pritvoru zbog optužbi za ubistvo i skrivanje tela.

Potraga za telom Frančeske

Nakon zločina, Igor je navodno sakrio telo žene na lokaciji koja još uvek nije identifikovana i njen telefon koristio nedeljama.

Navodno se predstavljao kao ona kako bi prevario njenu porodicu, prijatelje i kolege sa posla. Međutim, u jednom trenutku njena koleginica i brat su posumnjali u to i prijavili su njen nestanak 30. juna, što je dovelo do policijske istrage.

U sledećih nekoliko sati organizovana je potraga za telom žene.

Italija nestanak, osumnjičeni Igor Sollai Foto: Facebook/Igor Sollai

Kako je koleginica otkrila prevaru sa njenim telefonom?

Pretražena su mesta na kojima je njen mobilni telefon bio aktivan, ali nikada nije pronađen mobilni telefon koji je Igor navodno koristio da bi je zamenio.

Igor je, kako se veruje, bio u vezi sa drugom ženom, a u danima nakon nestanka supruge navodno je odgovorio na brojne poruke, čak je poslao i mejl pozivnom centru gde je njegova žena radila kako bi dobila otkaz.

Jedna koleginica postavila je zamku Igoru poslavši poruku na Frančeskin broj. U tekstualnoj poruci, koleginica je napisala da je drugi radnik dao otkaz, ali je koristila nepostojeće izmišljeno ime. Osoba koja je dobila poruku nije primetila ništa čudno u vezi sa tim, nakon čega je koleginica shvatila da se ne dopisuje sa Frančeskom i to iskoristila da prijavi njen nestanak.

U sledećih nekoliko sati, policija je pretresla Igorov automobil i stan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA