Baron Tramp debitovao na bini, otac Donald izazvao Bajdena na partiju golfa i ponudio mu deset rupa fore

 
A. P.
A. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Trampov treći sin je ranije izabran za delegata na konvenciji Republikanske stranke, ali je njegova majka Melanija poručila da on neće prisustvovati konvenciji u Milvokiju zbog ranije zakazanih obaveza

Baron Tramp (18), najmlađi od trojice sinova Donalda Trampa (78), debitovao je na bini tokom kampanje njegovog oca uoči predsedničkih izbora koji će se održati 5. novembra!

Donald je Barona predstavio svojim pristalicama pozvavši ga da izađe na binu u njegovom golf klubu u Doralu, na Floridi, što su okupljeni pozdravili aplauzom.

Kako prenosi Dailymail, Donald je pozivajući Barona da izađe na binu rekao kako je njegov sin "imao tako lep život, što će se sada malo promeniti":

"Ovo je prvi put u životu da on izađe na binu. Gde je Baron? Ustani. Pogledajte ga. Ti si veoma popularan. On je možda popularniji od Dona i Erika. Moraćemo da pričamo o tome. Hej, Done, moramo da razgovaramo", uzvikivao je Tramp.

Baron je ranije izabran za delegata na konvenciji Republikanske stranke, ali je njegova majka Melanija poručila da on neće prisustvovati konvenciji u Milvokiju zbog ranije zakazanih obaveza. Veruje se da će baron na jesen otići na jedan od koledža u Njujorku.

Tramp je nastavio da vodi kampanju, što predstavlja novi izazov za aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena (81), koji se još oporavlja od lošeg nastupa na njihovoj prvoj debati, koja je održana pre dve nedelje u Atlanti. Tramp je prvo poručio da je spreman da već naredne nedelje ide na novu debatu sa Bajdenom. Nova debata je zakazana za 10. septembar.

Tramp je takođe iskoristio priliku da izazove Bajdena na partiju golfa, o čemu su razgovarlai i tokom debate kada su jedan drugog optuživali da nemaju dovoljno umeća i snage.

"Pozivam prevaranta Džoa na golf meč od 18 rupa, upravo ovde. Daću mu deset udaraca prednosti. To je kao 20 udaraca u slučaju da uopšte ne igrate golf. Ako on pobedi daću humanitarnoj organizaciji po njegovom izboru deset miliona dolara. Kladim se da on neće prihvatiti ponudu", rekao je Tramp.

Na odgovor druge strane nije morao dugo da čeka.

"Predsednik Bajden nema vremena za Trampove čudne šale. On je zauzet, upravljanjem Amerikom i odbranom slobodnog sveta", rekao je Džejms Singer, portparol kampanje.

Prema najavama medija u SAD očekuje se da bi Tramp u narednih nekoliko dana trebalo da saopšti koga je izabrao za dvog potencijalnog zamenika, odnosno ko će mu biti potpredsednik ukoliko pobedi na izbrima u novembru.

(Telegraf.rs)

Video: Donald Tramp se oglasio prvi put pošto se razboleo: Protiv korone se borim za ceo svet

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA