Narko baron, koji se krio godinama, uhapšen nakon neoprostive greške supruge željne pažnje

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Narko baron je uhapšen sa još osam osoba u sedam brazilskih država nakon što su vlasti zaplenile veliku količinu novca u kešu, nakit, oružje, jahtu, avion i 34 automobila

Brazilske vlasti su uhapsile jednog narko barona koji se dve godine uspešno skrivao, nakon što je njegova supruga ostavila poruku na društvenim mrežama!

Kako je preneo Dailymail, Ronald Roland (50) uhapšen je u svom skrovištu u gradu Guaruha na jugoistoku zemlje, pošto je njegova supruga Andreza de Lima na instagrmu podelila jednu od lokacija ka kojima su se oni nalazili.

Roland, de Lima i njihova kćerka su spavali kada su pripadnici federalne policije upali u njegovo skrovište. De Lima koja je vlasnica jednog bikini šopa, često na društvenim mrežama ostavlja fotografije sa putovanja po Kolumbiji, Dubaiju, Francuskoj i Maldivima, zajedno sa Rolandom u privatnim avionima i skupim hotelima.

Narko baron je uhapšen sa još osam osoba u sedam brazilskih država nakon što su vlasti zaplenile veliku količinu novca u kešu, nakit, oružje, jahtu, avion i 34 automobila.

Federalna policija veruje da je Ronald bio na vezi sa meksičkim narko-kartelima i procenjuje da je on oprao najmanje 900 miliona dolara u poslednjih pet godina. Čak je i ženina prodavnica bikinija služila za pranje novca.

"Kuće su kupljene na ime kompanija čiji su partneri bili ljudi bez minimalne ekonomske sposobnosti za sticanje nekretnina, vozila, aviona", rekao je Rikardo Riuz, agent federalne policije.

On je dodao da je Ronald bio pod istragom još od 2012. On je u to vreme radio kao pilot aviokompanije i istraživane su njegove veze sa trgovcima drogom koji su slali ogromne količine droge iz Centralne i Južne Amerike u Meksiko.

Roland je privukao veliku pažnju javnosti 2019. kada se uselio u luksuzni kompleks u Uberlandiji, gradu u obližnjoj jugoistočnoj državi Minas Žerais. Viđen je i kako vozi automobil vredan 90.000 dolara, a već naredne nedelje je vozio automobil od 190.000 dolara.

Ronald je prvi put uhapšen u julu 2019. kada je njegova bivša žena postavila fotografiju na Instagramu kako ručaju u jednom restoranu u Sao Paulu. Tada je utvrđeno da je on bio na plastičnoj operaciji jer je pokušao da izmeni lični opis i zavara trag policiji.

(Telegraf.rs)

Video: Brazilski narko-bos pao u Budimpešti: Preti mu 30 godina zatvora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA