Učesnica rijalitija prenela iz Dubaija pošiljke kokaina vredne 63 miliona evra: Magdalena "pala" na aerodromu

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Ona se prošlog petka pojavila na krunskom sudu u Karlajlu, gde je priznala da je imala ovakvih nekoliko pošiljki

Magdalena Saldo (29), zanosna plavuša, izjasnila se krivom i priznala da je bila "kurir" i da je krijumčarila kokain u operaciji šverca droge vredne čak 64 miliona evra u Velikoj Britaniji.

Devojka je uhapšena na aerodromu Hitrou u Velikoj Britaniji, gde je sletela po povratka iz Dubaija odakle je donela veliku količinu kokaina.

Ona se prošlog petka pojavila na krunskom sudu u Karlajlu, gde je priznala da je ovakvih nekoliko pošiljki imala između marta 2022. godine i maja 2023. godine, prenosi Daily mail.

Inače, Magdalena je nekadašnja učesnica poljskog rijalitija "Ostrvo ljubavi" gde je sebe opisala kao ženu punu "samopouzdanja i nekoga na koga možete da se oslonite".

Na njenom profilu na LinkedIn mreži navodi se da je ranije radila u prodaji, pre nego što je osnovala kompaniju za iznajmljivanje luksuznih jahti u Dubaiju početkom 2024. godine.

Magdalena Sadlo Foto: Facebook

Magdalena, koja je ranije živela u Berkširu, trenutno se nalazi u pritvoru do izricanja presude koje se očekuje u toku ove godine.

Inače, na sudu je rečeno da su ogromne količine kokaina uvezene u Veliku Britaniju pre nego što ih je organizovana kriminalna banda distribuirala širom zemlje.

U martu ove godine, devetoro muškaraca osuđeno je na zatvorske kazne u ukupnom iznosu od više od 106 godina zbog svog učešća.

"Ovo je dilovanje drogom na ozbiljnom nivou, u smislu organizacije i komercijalnosti", rekao je tužilac Tim Evans prilikom izricanja presude muškarcima.

(Telegraf.rs)

Video: Ekstremna šteta i poplave od uragana Beril u Teksasu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prle

    9. jul 2024 | 21:33

    Samo još jedna potvrda da u rijaliti programima ne učestvuje niko normalan!

  • nenad

    10. jul 2024 | 09:57

    Taj Dubai je sodoma i gomora , pribeziste za najveci olos ovog sveta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA