Neočekivani problemi u kampanji? Suprug Kamale Haris pozitivan na koronu, stigli i njeni rezultati

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Prema planu kampanje potpredsednica SAD Haris bi trebalo da se pojavi sa Džozefom Bajdenom na mitingu u Las Vegasu u utorak

Dag Emhof, suprug Kamale Haris, ptpredsednice Sjedinjenih Država, bio je pozitivan na testu za koronu! Kako je prenela agencija AP, zamenica predsednika Džozefa Bajdena je negativna.

Drugi gospodin, kako Emhofa nazivaju američki mediji, u skladu sa gradacijom po važnosti titula, testiran je nakon što je osetio blage simptome, saopšteno je iz njegove kancelarije.

Njegova supruga Hamala Haris koja je usred kampanje za reizbor pred predsedničke izbore zakazane za peti novembar, nema simptome ali je za svaki slučaj testirana i ispostaivlo se da je negativna.

Liza Acevedo, portparolka Daga Emhofa, iznela je detalje o njegovom stanju:

"Dag je u potpunosti vakcinisan i primio je tri buster doze. On će nastaviti da od kuće obavlja svoje obaveze i biže izolovan", rekla je ona.

Kamala Haris je iz predostrožnosti testirana u subotu i rezultat je negativan. Prema planu kampanje Kamala Haris bi trebalo da se pojavi sa Džozefom Bajdenom na mitingu u Las Vegasu u utorak.

Emhof je u martu 2022. imao koronu, a Kamala Haris je kovid-19 imala u aprilu 2022. Američki predsednik Bajden je imao koronavirus u julu 2022. Tri dana pre nego što je trebalo da izađe iz izolacije, on je ponovo bio bio pozitivan jer mu se virus vratio.

Bajden je u potpunosti vakcinisan i primio je dve buster doze.

(Telegraf.rs)

Video: Izabrana potpredsednica SAD-a Kamala Haris položila je zakletvu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jel

    8. jul 2024 | 12:40

    se to nesta priprema u pozadini, ako nam se J.B. razboli i odapne. Pa to nije fer sada pri kraju trke !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA