Profesor imao perverzni ugovor sa devojkom, radila sve što je tražio, zvala ga "tatice": A onda je nađen mrtav

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Profesor je imao drugu, mračnu stranu, koja je uključivala zlostavljanje, drogu i prostitutke

Doktor Džon Fordž (77) bio je ugledni profesor filozofije, autor naučnih knjiga o moralu i etici i dobitnik prestižne nagrade australijskog katoličkog univerziteta za istraživanje o etici. Bio je milioner i živeo je u Tasmaniji, australijskoj ostrvskoj državi. Pronašli su ga mrtvog na dnu kanjona blizu njegovog doma.

Ispostavilo se da je profesor u penziji vodio dvostruki život, a mrtvog su ga našli samo nekoliko sati nakon što su mu na vrata pokucali detektivi i rekli mu da dođe u stanicu kako bi odgovorio na neka pitanja o optužbama za seksualno zlostavljanje.

Profesora je optužila devojka koja tvrdi da ju je zlostavljao između 2019. i 2022. godine te da je bio opsednut njome. Dr Fordž, poreklom Britanac, baš se 2022. preselio iz Sidneja u Tasmaniju.

Majka žrtve rekla je da su je detektivi obavestili kako pokreću istragu protiv njega da bi joj nakon par sati javili da je mrtav i da nema ništa od istrage.

"Tačno kad je trebao da bude razotkriven, našli su ga mrtvog. I to sat, dva nakon što su mu rekli da dođe u policijsku stanicu. Živeo je dvostruki život i sve bi se saznalo. Bio je opsednut mojom ćerkom. Iako mi je drago da ćerka ne mora da prolazi sve to još jedanput, nakon što je detaljno sve opisala policajcima, žao mi je što neće platiti za ono što joj je učinio", rekla je majka, prenosi The Post.

Ogorčena je što je profesor pisao knjige o moralu i istovremeno zlostavljao njenu ćerku.

No čini se da je profesor imao drugu, mračnu stranu, koja je uključivala zlostavljanje, drogu i prostitutke. Jedna takva javila se i tvrdi da nije znala za optužbe. Ali je otkrila kako je s doktorom imala perverzni ugovor u kojem mu je morala ispunjavati sve želje.

Fotografije profesora i devojke možete da pogledate ovde.

"Sklopili smo ugovor na osam meseci. U njemu je napisano sve čega se moram držati. Morala sam ga zvati "tatice" i radim sve samo da ostane sretan. Morala sam biti poslušna, puna ljubavi, a on je mogao meni raditi šta je hteo", rekla je seksualna radnica Skajler Silverstajn, preneli su australijski mediji.

Procurio je i snimak kako ona glumi njegovu učenicu koja je na sat došla u prekratkom miniću, a on joj govori da se ne može koncentrisati jer stalno prekršta noge, a nema gaćice. Nakon toga je zove kod sebe u kancelariju.

Na drugim snimcima vidi se kako šmrče drogu.

Profesor je dobitnik i brojnih nagrada u Velikoj Britaniji, a njegove knjige i istraživanja cenjeni su i na Oksfordu.

Univerzitet u Sidneju na kojem je profesor predavao pre penzije šokiran je svime.

"Imamo nultu toleranciju prema bilo kakvom nasilničkom ponašanju ili zlostavljanju. Radimo na tome da nam je okolina u kojoj su studenti zdrava i sigurna", objavio je portparol.

(Telegraf.rs)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA