Nova devojka ozloglašenog Tejta je Srpkinja? Maltretirao i vređao žene, a sada mu naša devojka pomutila razum?

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Navodno u pitanju je Srpkinja Sandra, koja na svom Instagram profilu redovno objavljuje slike Tejtom.

Endrju Tejt, kontroverzni influenser, koji sebe naziva ženomrscem, ponovo ima novu devojku.

Navodno u pitanju je Srpkinja Sandra, koja na svom Instagram profilu redovno objavljuje slike Tejtom.

Tejt je ranije bio optužen za silovanje, zlostavljanje, pa čak i prebijanje žena. 

ENDRJU TEJT DEVOJKA SRPKINJA Foto: Instagram

Tejt je govorio kako "žene pripadaju kući" i kako su "vlasništvo muškarca", međutim, sada od kad je u vezi sa Sandrom, promenio je pesmu.

Na svom lažnom profilu podelio je sliku sa ovom Srpkinjom, a u opisu slike naposao je:

- Ja sam žestoko zaštitinički nastrojen prema mojoj ženi. Nisam nesiguran. Nisam ljubomoran. Ja sam teritorijalan, ona je moja. Ona ne priča sa drugim muškarcima, osim sa mnom, mojim timom i svojom porodicom.

Već u drugom postu napisao je:

- Muškarac mora da poštuje emotivne potrebe svoje žene. Žene su emocionalna bića i ponekada postaju uznemirene. Ponekad će plakati. Ponekad će biti nelogične. Ponekad će biti tužne. Morate biti dovoljno muškarac da biste mogli da učinite da se oseća bože. Morate da budete stojici da se ne iznervirate zbog toga. Morate biti stena koja joj je potrebna.

Iako nova veza nije potvrđena, čini se da je Srpkinja Sandra definitivni pomutila razum ozloglašenog ženomrsca.

ENDRJU TEJT DEVOJKA SRPKINJA Foto: Instagram

Podsetimo, Tejt je postao poznat široj britanskoj javnosti pošto je izbačen iz 17. sezone Velikog brata, posle snimka na kojem se vidi kako šiba devojku kaišem. On se posle toga branio da je to radio "uz njenu saglasnost". "Bila je to igra", tvrdio je. U centar pažnje je dospeo i sa porastom MeToo pokreta, i tvitovima o tome kako i žrtve seksualnih napada donekle snose odgovornost za ono što im se desilo. 2017. Tejt je rekao da "depresija nije prava bolest", što je izazvalo burne reakcije i suspenzije njegovih Tviter naloga. Tejt i njegov brat su prvi put uhapšena u svojoj kući u Bukureštu 2022. godine. Oni su 31. marta prebačeni iz zatvora u kućni pritvor po odluci rumunskog sudije. U optužnici se navodi da su četvorica optuženih 2021. godine formirali organizovanu kriminalnu grupu za trgovinu ljudima u Rumuniji, ali i u drugim zemljama, uključujući SAD i Veliku Britaniju. U njemu se navode imena sedam žrtava za koje se navodi da su ih braća Tejt regrutovala lažnim obećanjima o ljubavi i braku.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo su saučesnice Endrjua Tejta uhapšene u njegovoj vili

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA