Tinejdžer skočio u jezero i umro od strujnog udara: Tragedija u Americi

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Do tragedije je došlo 4. jula, tokom proslave Dana nezavisnosti

Tinejdžer iz Kolorada umro je nakon što je skočio u ono što je možda bilo elektrificirano jezero u Virdžiniji i utopio se.

Džesi Hamrik (18) bio je na okupljanju povodom 4. jula sa porodicom i prijateljima u privatnoj kući sa dokom na planinskom jezeru Smit.

Dvojica njegovih prijatelja videli su da je Džesi u nevolji u jezeri i pokušali su da skoče, ali su osetili strujni udar.

Na kraju su uspeli da ga izvuku iz vode i pruže mu prvu pomoć, ali je on kasnije preminuo u bolnici.

Veruje se da su Hamrik i dvojica prijatelja bili pogođeni strujom, navodi lokalna policija. Voda može postati električna kada neispravne žice na čamcima ili dokovima ispuštaju struju u jezero.

Medicinski islednici i dalje vrše obdukciju, a u blizini mesta nesreće nalazila se i dizalica za čamce, koja je možda bila pokvarena i mogla je da prouzrokuje mladićevu smrt.

Međutim, voda je testirana i pronađena je struja, što je navelo istražitelje da poveruju da je uzrok zalutali napon iz pristaništa u privatnom vlasništvu.

Prijateljima koji su pokušali da mu pomognu pružena je pomoć na licu mesta i oni su dobro.

(Telegraf.rs)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    6. jul 2024 | 21:30

    Белосветски шљам, олош, убице, преваранти, коцкари, проститутке ... окупирали континент и прогласили дсн независности! ? То што су се решили пиргавих Британаца није независност већ су их само избацили из игре.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA