Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubila bebu veličine dlana, pomerila joj cev za disanje: Medicinskoj sestri iz pakla još jedna doživotna kazna

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ti Lusi Letbi, nikada nećeš povrediti drugo dete niti imati privilegiju i radost koju deca daju", rekla je majka bebe K koju je Lusi ubila 2016. godine

  • 0
Soba Lusi Letbi, Lucy Letby Foto: Twitter/@cheshirepolice

Majka jedne od beba, koje je ozloglašena medicinska sestra Lusi Letbi ubila, rekla je da ona više "nikada neće povrediti drugo dete... ili imati radost koju deca pružaju" nakon što je danas osuđena na još jednu doživotnu kaznu zatvora.

Lusi je jutros osuđena za pokušaj ubistva nakon što je namerno pomerila cev za disanje bebe K - bebe toliko male, veličine kao dlan medicinske sestre - tokom noćne smene u odeljenju za novorođenčad Grofice od Čester bolnice u februaru 2016. godine.

Sudija je od nje zatražila da danas dođe u sud kako bi joj pročitala kaznu, nakon što je odbila da se pojavi na prethodnom izricanju presude u avgustu.

"Beba K nije ovde, nikada neće biti, nikada nećemo imati ono što bi nam dalo mir i osećaj da smo cela porodica. Međutim, ti Lusi Letbi, nikada nećeš povrediti drugo dete niti imati privilegiju i radost koju deca daju. Naše vreme i trud koje smo izdvojili tokom godina prestaće danas i naš fokus će ostati na našoj prelepoj deci i izgradnji najuzbudljivijeg i ljubavlju ispunjenog života koji možemo", rekla je majka.

Majka novorođenčeta je dodala da se njihov "svet raspao i zauvek promenio" kada je njihova prevremeno rođena beba izgubila bitku sa životom krivicom medicinske sestre, piše Daily mail.

Letbi je na sudu bila eksplicitna i rekla "Ja sam nevina". Ona već služi 14 doživotnih naloga za ubistva sedam beba i pokušaje ubistva šest drugih.

(Telegraf.rs)

Video: Prijatelj objavio poslednje snimke proslave rođendana nestale Ane Volš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA