Vreme čitanja: oko 2 min.

Majka odgrizla sinu (3) dva prsta ispred zgrade, dečak nije pisnuo: Bio je sav krvav, komšije sprečile najgore

A. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon incidenta majka se zaključala u stanu, gde se navodno posekla i pokušala da zapali svoju kosu

  • 0

U cenjenom stambenom kompleksu u Samari u Rusiji došlo je do šokantnog incidenta, kada je lokalna stanovnica sinu (3) odgrizla dva prsta. Mediji pišu da ne smeju ni da pomisle šta bi se još desilo, da slučajni prolaznici nisu intervenisali i spasili mališana.

Prema rečima stanovnika, stanovi u ovom kompleksu nisu jeftini, i u njemu žive mnoge porodice sa decom.

Porodica do koje je došlo do nezapamćenog incidenta uselila se u stan pre više od tri godine, ali do sada nisu pravili nikakve probleme niti se sumnjalo u sposobnost roditelja.

"Porodica je izgledala normalno, mirno. Nikada nisu vikali niti se svađali, nikakva buka nije se čula iz njihovog stana. Ali znam da su se bavili ezoterijom", rekao je komšija.

Do incidenta je došlo u sredu, 3. jula oko 18 sati. Lokalna stanovnica Oksana postala je svedok ludila koje se odvijalo. Te večeri žena je izlazila iz prodavnice koja se nalazila na drugom kraju zgrade.

"Muž i žena su sedeli sa detetom u naručju kraj ulaznih vrata. Dečak je bio sav u krvi, ruka i usta su mu bili krvavi. Dakle, primetio ih je bračni par koji je tuda prolazio. Roditelji su se verovatno nadali da ih niko neće primetiti i da će moći da se uvuku u ulaz, ali su ipak viđeni", kaže Oksana.

Prema rečima žene, prolaznici su pomislili da je porodici potrebna pomoć i krenuli su u njihovom pravcu. Shvativši da su primećeni, muž i žena su uleteli u ulaz. Baš u tom trenutku izlazio je još jedan mladić. On i prolaznici požurili su u poteru za porodicom.

"Njihov stan je na 17. spratu. Majka je uspela da pobegne i zatvori se u stan, a otac je sa detetom u naručju uhvaćen i odveden kod domara. Dečak nije plakao niti se pomerio, ruke su mu mlohavo visile. Komšije su ispričale da mu je majka odgrizla dva, tri prsta. Čula sam kako je otac kod domara rekao da on to nije želeo, da je to bila njegova žena, izvodila je nekakav ritual", dodala je Oksana.

Komšije su odmah pozvale hitnu pomoć, koja je dečaka odvela u bolnicu.

U međuvremenu, na lice mesta je stigla policija, pa čak i pripadnici Ministarstva za vanredne situacije. Majka se zaključala u stanu, a nadležni su provalili vrata. Ispostavilo se da je za to vreme žena uspela da se poseče, a navodno je zapalila i svoju kosu.

Prema rečima očevidaca, policija je ženu, koja je bila samo u donjem vešu, izvela napolje. Vrištala je i opirala se dok su je držala tri policajca.

Istražitelji su pokrenuli krivični postupak za ubistvo u pokušaju. Dečak je u bolnici, nije životno ugrožen, ali se njegovo stanje ocenjuje kao umereno teško.

(Telegraf.rs)

Video: "Aleksa volim te najviše na svetu": Majka jecala za osumnjičenim za trostruko ubistvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA