Vreme čitanja: oko 1 min.

Naslednica Diznija obustavlja donacije demokratama dok Bajden ne odustane od trke

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je upozorila da će demokrate izgubiti ukoliko Bajden ne odustane i dodala da će posledice gubitka biti ''zaista strašne''

  • 0
Debata Džoa Bajdena i Donalda Trampa Foto: Tanjug/AP

Naslednica kompanije Dizni, Abigejl Dizni, izjavila je da će obustaviti donacije Demokratskoj stranci dok sadašnji predsednik Džo Bajden ne odustane od trke za reizbor, nakon lošeg nastupa u debati sa republikanskim rivalom Donaldom Trampom prošle nedelje.

''Nameravam da zaustavim bilo kakav doprinos stranci dok ne zamene Bajdena na vrhu liste. Ovo je realizam, a ne nepoštovanje. Bajden je dobar čovek i odlično je služio svojoj zemlji, ali ulozi su previsoki“, rekla je Abigejl Dizni za CNBC.

Ona je upozorila da će demokrate izgubiti ukoliko Bajden ne odustane i dodala da će posledice gubitka biti ''zaista strašne''.

Bajden je u četvrtak saopštio da ne planira da se povuče iz trke za novi mandat, uprkos pozivima mnogih demokratskih zvaničnika i birača da to učini.

Konvencija Demokratske stranke biće održana 19. avgusta i na njoj bi trebalo formalno da se izabere kandidat za predstojeće predsedničke izbore.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Bajden se hvalio Si Đinpingu svojom igračkom: Zovu je ZVER

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA