Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkriveno šta se desilo pre pada BMW-a sa 3. sprata tržnog centra: "Ubrzao da bi je naterao da prizna..."

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"On je bio njen ljubavnik, ali Rafael nije znao čije je dete, jer je bila udata za drugog. Da, stalno su se svađali, sigurno i pre tragičnog događaja, a možda je povećao brzinu kako bi je uplašio...", rekao je Rafaelov prijatelj

  • 7
BMW Krasnodar, Ekaterina Kornilova Foto-kolaž: not supplied / WillWest News / Profimedia

Trudna Ekatarina Kornilova, koja je poginula sa sinom i ljubavnikom kada je BMW sleteo sa 3. sparta tržnog centra Galerija u Krasnodaru, imala je mnogo problema u braku, ali i u navodnoj vezi sa pokojnim Rafaelom, koji je kako njeni prijatelji kažu, sumnjao da je dete koje je nosila nije njegovo.

Kako kažu Ekatarinini prijatelji, Rafael i ona su se jako često svađali oko toga čije je dete i da je muškarac "ubrzao kako bi je uplašio ali da je izgubio kontrolu nad vozilom i izleteo".

"On je bio njen ljubavnik, ali Rafael nije znao čije je dete, jer je bila udata za drugog. Da, stalno su se svađali, sigurno i pre tragičnog događaja, a možda je povećao brzinu kako bi je uplašio... Sa sigurnošću mogu reći da Rafael nije ubica i da nije imao nameru da ih sve ubije jer je dete u Ekatarininom stomaku bilo njegovo, radovao mu se, nije imao dece", kaže Rafaelov prijatelj.

Takođe, kako svedoci kažu, par je sve svoje probleme rešavao "vikom i drekom" zbog čega mogu da kažu da nisu bili skladan par kao što su mediji prethodno izvestili.

Istražitelji su, za sada, ubeđeni da je nesreća povezana sa emotivnim stanjem vozača. Na parkingu tržnog centra nisu uočeni tragovi kočenja, a deluje i po snimku sa nadzorne kamere da Rafael nije kočio već je ubrzao.

Da je žena bila trudna sa Rafaelom potvrdila je i njena priijateljica, kao i da je sin koji je bio sa njima u kolima bio iz braka sa Aleksejem. Ona je istakla da se par, pre ulaska na parking, posvađao.

Iste sumnje morile su i njenog bračnog druga Alekseja koji je nedavno platio DNK test kako bi utvrdio da li je dete njegovo.

Podsetimo, do jezive nesreće je došlo 25. juna. Mediji su odmah spekulisali da je između Rafaela i Ekatarine došlo do velike svađe zbog čega je muškarac pobesneo i prošao kroz ogradu tržnog centra.

Sa njima je poginuo i Ekatarinin 10-godišnji sin kojeg ima iz braka sa sadašnjim mužem Aleksejem.

Vlasti su nakon tragedije u tržnom centru "Galerija" tražili od vlasnika da uvedu dodatne mere bezbednosti na parkingu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    4. jul 2024 | 15:37

    Bas su bili za primer, svako spava sa svakim, niko ne zna koje je cije dete. Jako lep I par I brak.

  • Zaza

    4. jul 2024 | 16:07

    Bas njegov prijatelj zna sta su oni pricali u kolima,kako da ne .Resio covek da ubije i ljubavnicu i sebe ,mozda nije trebao dete da ubije ,ali to je to ,nije svaleracija za svakoga ,a ni pare ,bogatstvo i dobar posao,jer ljudi gube smisao za zivot kad imaju previse.

  • Laki

    4. jul 2024 | 15:49

    Tipična Ruska slika , pored muža obavezno ljubavnik . 90% takvih zena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA