Vreme čitanja: oko 1 min.

Crnogorac (25) nožem je izbo svoju devojku i ubio, bila duplo starija od njega: "Više puta su ga hapsili..."

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Često je bilo problema sa Adisom, previše popije i onda postane nasilan", rekao je Josip i dodao da je policija nekoliko puta hapsila 25-godišnjeg državljanina Crne Gore

  • 0
Adis L. ubistvo Foto: Privatna arhiva

Adis L. (25), državljanin Crne Gore, uhapšen je zbog sumnje da je počinio ubistvo u Vajngertaunu u Nemačkoj kada je nožem izbo svoju devojku Oksanu (52).

Teško naoružani policijski službenici uhapsili su navodnog mehaničara iz Crne Gore na samo 150 metara od mesta zločina.

Osumnjičeni Adis je u Vajngarten došao pre godinu dana i živeo je u jednosobnom stanu za nezaposlena lica iz istočne Evrope.

Njegov cimer, Josip S. (44) rekao je za Adisa da je bio "nezgodne naravi kad popije".

"Često je bilo problema sa Adisom, previše popije i onda postane nasilan", rekao je Josip i dodao da je policija nekoliko puta hapsila 25-godišnjeg državljanina Crne Gore.

"Adis je imao i jedan krivični postupak u toku za telesne povrede. Uskoro je trebalo da se pojavi pred sudom", rekao je Adisov poznanik.

Kako prenose nemački mediji, muškarcu je bio zabranjen ulazak u lokalnu pivnicu, a ostali vlasnici barova širom Vajngartena nisu želeli da ga vide u njihovim lokalima.

Portparol policije Denis Krul kaže da je motiv ubistva verovatno neka svađa i tuča, ali da pojedinosti tek treba se utvrde.

Sudija je u sredu, 3. jula izdala nalog za hapšenje 25-godišnjeg muškarca, saopštili u policija i javni tužilac, prenosi Bild.

(Telegraf.rs)

Video: U Sarajevu ubijen muškarac, u njega ispaljeno 16 metaka: Snimak sa lica mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA