Vreme čitanja: oko 1 min.

Haris: Bajden je naš kandidat, pobedili smo Trampa jednom i pobedićemo ga ponovo

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ranije danas Bajden je priznao da mu nastup na debati s Trampom nije bio najbolji i za to je okrivio neispavanost zbog putovanja

  • 4
Kamala Haris i Džo Bajden Foto: Tanjug/AP

Potpredsednica Sjedinjenih Američkih Država Kamala Haris odbacila je danas ideju da predsednik Džo Bajden treba da se povuče iz izborne trke, i to nakon što ga je demokratski poslanik Lojd Doget iz Teksasa pozvao da napusti trku nakon "lošeg" nastupa u prošlonedeljnoj debati.

"Vidite, Džo Bajden je naš kandidat. Pobedili smo (republikanskog kandidata Donalda) Trampa jednom, i pobedićemo ga ponovo, tačka", rekla je ona u intervjuu za CBS News.

Ona je naglasila da se ponosi time što je potpredsednica Džoa Bajdena i odbila je da direktno odgovori na pitanje da li je spremna da vodi zemlju ukoliko bude potrebno.

Ranije danas Bajden je priznao da mu nastup na debati s Trampom nije bio najbolji i za to je okrivio neispavanost zbog putovanja.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Bajden se hvalio Si Đinpingu svojom igračkom: Zovu je ZVER

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • da li je ovo

    4. jul 2024 | 02:18

    maltretiranje i zlostavljanje starije osobe ?

  • Čika Velja

    4. jul 2024 | 08:58

    Sad je važno ko će biti podpredsednik Amerike,jer deda kad dobije izbore,neće dugo...a izbore će dobiti! Vojni konglomerati se neće odreći milijardi od prodaje oružja,i uradiće sve da se oružje traži više nego ikad! Voz sa svog pravca ne skreće!!!

  • Nenad

    4. jul 2024 | 07:50

    On ako pobedi smrt te ga ne odnese to će biti za njega uspeh.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA