Vreme čitanja: oko 2 min.

Ljiljin muž o misterioznoj smrti žene, sklopio "pakt" sa njenim ljubavnikom: "Malo je od njenog tela ostalo"

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Smrt 63-godišnje žene je i dalje izuzetno složena priča sa pitanjima na koja niko nema odgovor. Tokom proteklih godina vodila se istraga koja ništa bitno nije otkrila

  • 0
Ljiljana Rešinović Foto: Facebook/Liliana Resinovich

Sebastijan Visentin, suprug Ljiljane Resinović (63) koja je nestala u Trstu 14. decembra 2021. godine i pronađena mrtva 5. januara 2022. godine, kaže da već 31 mesec čeka odgovore i da misli da se "dogodilo nešto ozbiljno".

"Želeo sam da budem prisutan jer skoro 31 mesec ne znam šta se desilo sa Ljiljanom. Kada je umrla, kako je umrla i zašto je umrla. Ovo je moja drama i zato sam ovde", rekao je u italijanskoj emisiji povodom misteriozne smrti njegove supruge.

Smrt 63-godišnje žene je i dalje izuzetno složena priča sa pitanjima na koja niko nema odgovor. Tokom proteklih godina vodila se istraga koja ništa bitno nije otkrila.

Tokom emisije, Sebastijan je dobio mnogobrojna pitanja koja su se ticala nelogičnosti u istrazi, a na koje Ljiljanin muž nije imao odgovore.

Ljiljana Rešinović Foto: Facebook/Sebastiano Visintin

"Ne želim da pričam o ovome, govorite mi stvari o kojima ne želim da pričam, nismo na sudu", rekao je.

Sebastijan je onda govorio o testovima koji su sprovedeni na Ljiljaninom telu i kako je malo ostalo mekog tkiva i kostiju koji bi mogli da se analiziraju.

Nedavno je zabeležen susret Ljiljinog muža i navodnog ljubavnika Klaudija sa kojim je, kako su mediji preneli, bila trudna u mladosti.

Oni su se dogovorili da će zajedno saznati istinu o Ljiljaninoj smrti.

Ljiljana Rešinović Foto: Facebook/Sebastiano Visintin

"Potražimo istinu zajedno", rekli su Sebastijan i Klaudijo jedan drugom prilikom susreta u studiju italijanske televizije TV Kuarto Grado.

"Ne znam za koga je ovaj sporazum dobar, odnosno najbolji, ali ja ovo radim zbog Ljiljane", rekao je Klaudijo.

Podsetimo, Ljiljana Resinović pronađena je mrtva 5. januara 2022. godine u Trstu nakon intezivne potrage, a detalji o ovom svirepom zločinu još uvek su nepoznanica. Nedavno je procurela vest da je neposredno pre smrti imala aferu sa prijateljem Klaudijem Sterpinom sa kojim je čak i bila trudna, o čemu se oglasila i njena rođaka Silvija.

Prema poslednjim informacijama, njen muž Sebastijan Visintin (63) je rekao trećoj osobi da je u periodu između 1991. i 1993. godine bio sa Ljiljanom da abortita dete koje je začela sa Klaudijem, muškarcu kog voli od detinjstva i sa kojim se intezivno družila sve ove godine.

Ljiljana Rešinović Foto: Facebook/Liliana Resinovich

Međutim, sve su to bile spekulacije jer Sebastijan nije toj osobi rekao čije je dete bilo, da li je njegovo ili od nekog drugog.

"Uvereni smo da Sebastijan nije znao šta se dešava između Ljiljane i Klaudija, a ova uverenja o abortusu pokazuju da je sve godine sumnjao u njenu ljubav i ljubav između Ljilje i Klaudija. Zbog toga mu ne verujemo mnogo u vezi sa njegovim verzijama oko nestanka, on je više puta svedočio pa poricao", rekla je Silvija.

(Telegraf.rs)

Video: Prijatelj objavio poslednje snimke proslave rođendana nestale Ane Volš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA