Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragedija na školskom izletu: Mladić (17) se udavio na plaži, druga deca posmatrala horor sa obale

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neimenovani dečak, za koga se veruje da je iz Londona, bio je jedan od učenika škole koja je organizovala izlet u utorak na poznatoj turističkoj atrakciji

  • 0
West Witteering , davljenik Foto: Shutterstock, Gary Blake/Alamy/Profimedia

Tinejdžer se udavio na popularnoj turističkoj atrakciji Vest Vitering u Saseksu, dok je navodno bio na školskom izletu sa grupom od 50 učenika.

Neimenovani dečak, za koga se veruje da je iz Londona, bio je jedan od učenika škole koja je organizovala izlet u utorak na poznatoj turističkoj atrakciji.

Hitna pomoć je u trenutku prijave bila u velikoj gužvi zbog čega su na teren izašli dosta kasnije.

Druga deca, za koja se verovalo da su njegovi drugovi iz razreda, bila su vidno uznemirena dok su stajala na plaži i gledala kako tinejdžera transportuju sa obale.

Portparol Hitne pomoći potvrdio je da je dečaka obalska straža prevezla direktno u bolnicu.

"Službe za hitne slučajeve i obalska straža HM pozvani su da brinu o dečaku koji se utopio kod plaže Vest Vitering u utorak, 2. jula oko 13 časova. 17-godišnji dečak je prebačen u bolnicu, gde je nažalost preminuo", rekao je portparol policije.

"Njegovi najbliži rođaci su obavešteni. Istraga je u toku kako bi se razumele sve okolnosti incidenta", dodao je, prenosi Mirror.

Službenici Met policije saopštili su roditeljima vest o smrti tinejdžera u utorak popodne.

Vest Vitering je poznat po svojim vezama sa slavnim ličnostima, sa valovitim peščanim dinama i širokim plažama koje su dom ogromnih zvezda poput Kejt Vinslet. Druga velika imena koja su živela u ovoj oblasti su britanski glumac i pevač Majkl Bol, glumac Nikolas Lindherst i frontmen Rolingstonsa Kit Ričards.

Plaža je takođe veoma popularna među građanima, a do milion ljudi poseti je svake godine, prema lokalnoj turističkoj zajednici.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA