Vreme čitanja: oko 1 min.

Male šanse da će Melanija ponovo preuzeti ulogu prve dame: Čak i ako pobedi Tramp, ona ima druge planove

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mala verovatnoća da će Melanija Tramp ponovo preuzeti ulogu prve dame

  • 0
Melanija Tramp Foto: Tanjug/AP

Malo je verovatno da će supruga bivšeg američkog predsednika Melanija Tramp ponovo preuzeti ulogu prve dame ukoliko Donald Tramp ponovo bude izabran za predsednika, preneo je danas The Independent.

Kako je rekao izvor, bivša slovenačka manekenka sklopila je dogovor sa Trampom da, ukoliko se on vrati u Belu kuću u novembru, ona "neće morati da bude na dužnosti prve dame 24 sata sedam dana u nedelji".

Ona veruje da "istovremeno može da bude i majka i prva dama".

Umesto stalnih obaveza kao supruga predsednika, Melanija Tramp planira da svoje vreme rasporedi između Vašingtona i Njujorka, gde njihov sin Baron Tramp počinje svoje studije na Univerzitetu u Njujorku.

Bivša prva dama retko je viđena u javnosti otkako je napustila Belu kuću u januaru 2021. i, kako ističu mediji, odlučila je da ne učestvuje u skupovima i kampanjama sa svojim suprugom.

Na pitanje o odsustvu svoje supruge u februaru, Tramp je voditeljki Fox News Lori Ingrem rekao da je njegova supruga fokusirana na svoju porodicu.

"Znate, mnoge prve dame bi želele da budu svuda. One se ljute na svog muža jer ih ne predstavlja javnosti. Da nisam predstavio Melaniju, bila bi veoma srećna zbog toga. Ona je jednostavno drugačija vrsta osobe", kazao je Tramp.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Oproštajni govor Melanije Tramp: "Protekle četiri godine bile su nezaboravne"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA