Vreme čitanja: oko 2 min.

Nataliju dva mladića silovala nekoliko sati, pa zadavila: Komšije probudio glas koji zapomaže "Nemoj molim te"

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prema rekonstukciji, uoči incidenta, Natalija i njena prijateljica otišle ​​su da se opuste u lokalnom kafiću "Ivuška"

  • 3
Natalija Dmitrievoj, Натальи Дмитриевой Foto: Privatna arhiva

U malom selu Psebaj, u Rusiji, brutalno je ubijena Natalija Dmitijeva (40) koju su dva mladića silovala nekoliko sati, a zatim su je i udavili.

Prema rekonstukciji, uoči incidenta, Natalija i njena prijateljica otišle ​​su da se opuste u lokalnom kafiću "Ivuška". Aleksej je dobro znao gde je njegova žena i nije bio protiv Natalijinih okupljanja sa prijateljicom. Tokom dana ova ustanova je radila kao obična kafana, a uveče se pretvarala u bar.

Te večeri, 13. maja 2018. godine, prema rečima prijateljice žrtve, uzeli su jednu flašu piva i mirno sedeli, slušajući muziku i razgovarajući za stolom. Kasnije su dva mladića prišla ženama i zatražila dozvolu da sednu za njihov sto.

Natalijina prijateljica je rekla da su mladići bili u alkoholisanom stanju, a da su ih dobro poznavali. Jedan od mladića u to vreme, 17-godišnji Maksim B. bio je drug iz razreda Natalijinog najstarijeg sina. Obojica su pitala Nataliju da je odvezu kući što je ona odbila.

Nakon svirepog zločina, u policiju je donet video-snimak sa nadzornih kamera koji pokazuje kako su Maksim i Saveli napustili lokal i pratili Nataliju. Te noći stanovnici obližnjih kuća probudili je vriska i glas žene koji je vikao "Nemoj, nemoj, nemoj molim te" nakon čega su pozvali policiju.

Tragični događaj se desio još 2018. godine, a mladići su napokon osuđeni na zatvorsku kaznu zbog svirepog zločina.

Maksim B. (16) dobio je 9 godina i 11 meseci zatvora, dok je Saveli Nikoforov (20) osuđen na 19 godina robije. Obojica su uložili žalbu na presudu, ali je ona odbijena.

"Četvrti kasacioni sud i Vrhovni sud su ostavili sve na snazi, ali mi smo sada napisali izjavu da su materijalni dokazi nestali iz predmeta zbog čega moramo da pišemo molbu", rekao je advokat 20-godišnjaka optuženog za sverip zločin.

Mladići se nakon krvavog pira nikada nisu izvinili porodici, a celo selo je priteklo u pomoć udovcu i njihovoj deci. Takođe, u pomoć su pritekle i lokalne vlasti.

Natalija Dmitrievoj, Натальи Дмитриевой Foto: Privatna arhiva

"Pomogli smo Alekseju da dobije sve moguće isplate i beneficije kroz socijalno osiguranje na koje ima pravo. U početku je bio na prinudnom odsustvu zbog malog dedeta, ali sada radi kao vozač", napomenuli su iz uprave.

Socijalna služba izašla je na teren i apelovala da se stvari na kući saniraju što je i učinjeno iz budžeta lokalnih vlasti.

Otac se trudi da deci pruži najbolje što ume, a navodno se ponovo oženio. Pomoć ima i od najstarijeg sina koji se vratio iz vojske, dok drugi sin još uvek uči, kao i srednji, a mala ćerka ide u vrtić, piše dzen.ru.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA