≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Melanija postigla dogovor sa Donaldom o njenoj novoj ulozi prve dame: Šta će biti ako se vrate u Belu kuću?

A. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Insajderi iz kampanje Donalda Trampa navode da Amerikanci ne bi trebalo da očekuju da Melaniju često vide u Beloj kući i Vašingtonu

  • 0
Donald Tramp i Melanija Foto: Tanjug/AP

Melanija Tramp je nenadano postala jedna od važnijih tema nakon debate koju su prošle nedelje imali Donald Tramp i Džozef Bajden. Kako prenosi portal "She knows", Melanije nije bilo nigde na vidiku i ona nije bila uz svog supruga na debati, koja je održana 27. juna u Atlanti.

To je ujedno bio i prvi put da se prekrši višedecenijska tradicija da supruge kandidatima za predsednika daju podršku svojim muževima tokom debata koje umnogome mogu da odluče ishod izbora.

Generalno, Melanija je retko viđena sa Donaldom od početka njegove kampanje za povratak u Belu kuću. Sada se mnogi pitaju kako će izgledati njena uloga prve dame u slučaju da Donald Tramp pobedi na izborima i u januaru 2025. se vrati u rezidenciju predsednika SAD.

Insajderi iz kampanje Donalda Trampa navode da Amerikanci ne bi trebalo da očekuju da Melaniju često vide u Beloj kući i Vašingtonu. Melanija je navodno sa Donaldom ispregovarala i dogovorila sve detalje i pre nego što je on krenuo u treću kampanju za predsednika SAD.

"Melanija je dogovorila sa suprugom da ukoliko on pobedi na izborima ona neće morati da bude prva dama Amerike 24 sata dnevno sedam dana u nedelji. Kao i prilikom prvog donaldovog mandata u Beloj kući, Melanija je na prvo mesto stavila svog sina Barona", rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Prema njegovim rečima Melanija planira da deo svakog meseca i potencijalno svaki vikend bude u Njujorku:

"Razlog za to je taj što Baron namerava da upiše koledž. Baron ima 18 godina i napušta porodično gnezdo, želi da se osamostali. Ali Melanija želi da bude u blizini ukoliko mu bude potrebna", dodaje izvor i nastavlja:

"Baron nikada nije bio sam. Veliki je stres za njega što je brucoš i potencijalno sin predsednika u gradu koji je uglanvom demokratski. Melanija želi da bude blizu".

Ovo je drugi put za manje od deset dana da mediji u SAD prenose da će Melanija Tremp u eventualnom drugom mandatu svog supruga biti prva dama upola smene.

"Ona mrzi da je u Vašingtonu", poručila je Kejt Anderson Brover, autorka knjige Prve žene: Gracioznost i moć modernih prvih dama Amerike.

Slično misli i Meri Džordan, jedna od urednica u Vašington postu:

"Melanija ulogu prve dame vidi kao neplaćenu i zbog čega bi onda pravila pauzu u svom životu na četiri godine. Videla je kako to izgleda i sada može da traži više za ulogu koju će dobiti".

(Telegraf.rs)

Video: Ratni veteran odmerio Melaniju, pa rekao: "Da sam mlađi..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA