Vreme čitanja: oko 1 min.

Otac silio ćerku da uđe u dogovoreni brak, ona odbila: Ošišao je i udarao drškom od metle dok nije pukla

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija u Materi uhapsila je 37-godišnjeg muškarca pakistanske nacionalnosti pod optužbom za teško porodično zlostavljanje i prisiljavnje njegove maloletne ćerke na brak

  • 1
Vršnjačko nasilje, maltretiranje, silovanje, devojka, devojčica Foto: Shutterstock

Užasan događaj desio se u Materi, u Italiji, kada je muškarac (37), poreklom iz Pakistana, maltretirao svoju maloletnu ćerku jer je odbila dogovoreni brak.

Policija u Materi uhapsila je 37-godišnjeg muškarca pakistanske nacionalnosti pod optužbom za teško porodično zlostavljanje i prisiljavnje njegove maloletne ćerke na brak.

Istraga je pokrenuta nakon što je devojčica 15. aprila sa nekoliko modrica otišla u Hitnu pomoć. Istražitelji su uspeli da rekonstruišu nekoliko nemilih događaja.

Naime, otac je ćerku dugo pokušavao da natera na dogovoreni brak sa rođakom u Pakistanu.

Devojka, koja je odbijala venčanje, trpela je stalno psihičko i fizičko maltretiranje. Otac ju je totalno izolovao od prijatelja, oduzeo joj telefon, a nakon što je otkrio da je upoznala momka svojih godina, ošišao joj je kosu makazama i žestoko tukao drškom od metle dok se nije polomila.

Kako prenose italijanski mediji, nakon što ju je brutalno istukao, devojka se pravila da je izgubila svest. Sutradan, kada se devojčica javila u bolnicu zbog pregleda, rekla je zdravstvenom osoblju da je pala sa bicikla.

Međutim, situacija se promenila zahvaljujući kampanji Državne policije "Društveni život" kada je devojka pozvala operatera i poverila mu se šta joj se dogodila.

Slučaj je odmah prijavljen nadležnim organima i otac je uhapšen. Određen mu je pritvor koji je brzo preinačen u kućni.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    3. jul 2024 | 15:01

    Чим се неко умеша буде још горе...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA