Vreme čitanja: oko 2 min.

Srpski turisti imali veoma opasan susret u Grčkoj: Sada traže pomoć, da pronađu svog spasioca

J. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dva psa, od kojih je jedan bio veliki šarplaninac, naleteli su na automobil porodice iz Srbije

  • 6
Grčka Srbija pasoš foto: pixabay.com

Porodica iz Srbije boravi na letovanju u Grčkoj i svoje dane odmora provodila je sasvim bezbrižno, sve dok juče, na putu do apartmana, nisu doživeli opasan susret. Nisu ni slutili koliko je stvar ozbiljna, sve dok se njihov "heroj" nije pojavio, a sada tragaju za njim.

Naime, dva psa, od kojih je jedan bio veliki šarplaninac, naleteli su na automobil porodice iz Srbije. U njega su se zaleteli par puta, međutim turisti su svoj put nastavili sasvim normalno do parkinga jednog hipermarketa. Tek tada, videvši poglede jednog čoveka, posumnjali su da nije sve kako treba.

"Kad smo stali 100 metara dalje, na parking marketa, videlа sam da gospodin čudno gleda u naš auto. Kad smo izašli iz auta, videli smo da su nam obe gume probušene", počela je svoju priču Srpkinja na Fejsbuk grupi "Grčka info".

Kako je žena objasnila, pas koji je udarao u vozilo uspeo je da probije obe gume, a oni su u tom momentu imali samo jednu rezervnu.

"Ali kako je nedelja i ništa ne radi, pretpostavili smo da će biti problem za drugu", dodala je ona.

Međutim, gospodin koji je prvobitno primetio da vozilu nešto fali, obratio se ovoj porodici i zamolio ih da sačekaju samo par minuta, a onda je usledilo prijatno iznenađenje.

"Otišao je po svoj kamion, naduvao nam gumu i setom za reparaciju zakrpio da možemo da stignemo do apartmana. U međuvremenu sam ja pozvala pomoć na putu i sutra ćemo nadam se rešiti naš problem", otkrila je žena.

Kako je navela, na kraju im je celo ovo iskustvo bilo smešno, jer ko bi poverovao da je pas izgrizao gume. Ipak, ona je želela i da se zahvali njihovom "heroju" kojeg, u brzini, nisu ni uspeli da pitaju za ime.

"Najviše pišem ovo da se zahvalim ljudima koji su nam pomogli. Ako neko poznaje gospodina koji vozi plavi kamion "Man" iz Jerisosa neka mu se još jednom zahvali u naše ime. Plemenitih ljudi još uvek ima", zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Video: Grčka recepcionerka za Telegraf o srpskim turistima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pecke

    1. jul 2024 | 10:37

    U jerisosu je još pre 15 godina bilo puno pasa lutalica . Uveče kad bih se vraćao sa decom , a pogotovu gurajući dečija kolica i bebu , imali smo par neprijatnih susreta

  • Ja

    1. jul 2024 | 15:58

    Svaka čast za pomoć, mada to malo smrducka, voziš 100 metara i ne primetiš da su ti dve gume probušene a prolaznik vidi da su bušne, tj. da su legle.

  • Yoka

    1. jul 2024 | 18:05

    Juče smo došli iz Jerisosa. Imaju pse lutalice i mačke. Uopšte nisu agresivni. Ako im ne pridješ,oni te ne diraju. Uglavnom spavaju, mirni su. Nijednog trenutka nam nisu smetali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA