Vreme čitanja: oko 2 min.

Džil podržala Bajdena na bini, Tramp ostao da stoji sam: Svi se pitaju gde je Melanija na predsedničkoj debati

A. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najčešće postavljeno pitanje posle očekivanog - Ko je bio bolji u debati, jeste - Zašto Melanija nije bila sa suprugom?

  • 0
Džozef i Džil Bajden, Donald Tramp i Melanija Tramp Foto-kolaž: Tanjug/AP

Prva debata između Donalda Trampa (78) i Džozefa Bajdena (81), uoči novembarskih predsedničkih izbora u Americi, očekivano je privukla veliku pažnju javnosti. Međutim, najčešće postavljeno pitanje posle očekivanog - Ko je bio bolji u debati, jeste - Zašto Melanija nije bila sa suprugom?

Kako je preneo nemački Bild, Džozefa Bajdena je posle debate pri silasku sa bine dočekala supruga Džil (78), dok ni traga nije bilo od Melanije Tramp (54). Stefani Grišam, koja je bila deo Trampovog pres tima tokom njegovog mandata u Beloj kući, rekla je čak i pre debate u Atlanti, da ne očekuje da će bivša prva dama doputovati u prestonicu Džordžije.

"Za mene bi bilo veliko iznenađenje da se ona pojavi", rekla je Grišam za NBC njuz.

Ona ističe da je Melanija, bivša slovenačka manekenka, svesna toga koliko se snažna poruka šalje time što je uz svog supruga i koliko je važno da ona podrži Donalda na događaju kao što je televizijska predsednička debata.

Njen izostanak samo ukazuje na to da je situacija ozbiljna. Od nje nije bilo traga u Atlanti, dok je Džil sačekala supruga Džoa posle debate, a Donald je sam napustio binu. Melanija je svojim izostankom prekinula višegodišnju tradiciju. Decenijama su supruge kandidata za mesto predsednika pratile svoje muževe na televizijskim debatama.

Međutim, Melanijin izostanak nije novost. Njeno odsustvo je bilo upadljivo i tokom nedavnog suđenja na kome je Donald Tramp proglašen krivim zbog falsifikovanje finansijskog izveštaja i isplatu novca porno zvezdi Stormi Danijels u zamenu za ćutnju o njihovoj aferi.

Ona se nije pojavila nijednom na suđenju kao ni prilikom izricanja presude. Pojavila se u javnosti tek nekoliko dana kasnije i to u pratnji sina Barona. Enigma šta se dešava sa Melanijom mogla bi da našteti Donaldovoj kampanji i nameri da se vrati u Belu kuću i osvoji drugi predsednički mandat.

Dejli mejl je nedavno preneo da su, u slučaju da Donald Tramp pobedi na novembarskim izborima, male šanse da se Melanija vrati sa njim u Belu kuću. Ona bi ostala da živi na relaciji Florida-Njujork. Očekuje se da bi Baron na jesen trebalo da krene na jedan koledž u Njujorku.

"Melanija je odlučila da se još više distancira od supruga i političke scene u Vašingtonu. Melanija mrzi život u Vašingtonu. Od kada se Tramp iselio iz Bele kuće u januaru 2021. ona jedva da je i viđena u javnosti", rekla je za portal Axios Kejt Anderson Brover, autorka nekoliko knjiga o ameičkim prvim damama.

(Telegraf.rs)

Video: Melanija prvi put bez Trampa na putovanju umalo da ostane bez suknje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA