Vreme čitanja: oko 2 min.

Anu zadavio muž kaišem, ubacio je u crnu kesu i odneo u policiju: Prijateljica otkrila agoniju pre njene smrti

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Izluđivao ju je neko vreme i otpuživao je da zbog nje nije dobio starateljstvo jer je išla šest meseci u Austriju da radi, a ostatak je boravila u Italiji", objasnila je prijateljica

  • 2
Andrea Paltrinieri, Anna Sviridenko Foto: Privatna arhiva

Prijateljica 40-godišnje doktorke Ane S, koju je muž ubio nakon što je dobila starateljstvo nad njihovo dvoje dece, otkrila je monstruozne detalje koji su prethodili zločinu.

Naime, muž Andra se pobrinuo da žena svoje poslednje dane živi u paklu tako što ju je uhodio i progonio na svakom koraku.

Odnosi između njih dvoje su bili napeti tokom razvoda, ali se ona, prema rečima prijatelja i poznanika, činila uvek na raspolaganju i popustljiva, čak i kada se vraćala iz Austrije gde je išla da radi.

"Uhodio ju je na sve načine, hteo je da je izludi. Koristio je njihovu decu", rekao je David Kalanka za italijanske medije.

"Rugao joj se pred svima, uključujući i sudije", objasnila je Anina prijateljica i dodala da je gajio toliku mržnju prema njoj koju niko nije mogao da objasni.

Andrea Paltrinieri, Anna Sviridenko Foto: Privatna arhiva

"Izluđivao ju je neko vreme i otpuživao je da zbog nje nije dobio starateljstvo jer je išla šest meseci u Austriju da radi, a ostatak je boravila u Italiji", dodala je prijateljica.

Ona se vratila u Italju jer je mislila da to što će mu biti bliža da će mržnju smanjiti, ali nije bilo tako.

Ana je pokrenula postupak pred sudskim organom Insbruka (Austrija) za regulisanje primarnog starateljstva nad dvoje maloletne dece i ostvarivanja prava na posete.

Dana 17. maja 2023. odlučeno je o smeštaju dece u dom majke i o pravu na posetu.

Andrea Paltrinieri, Anna Sviridenko Foto: Privatna arhiva

Osumnjičeni se u januaru 2024. godine žalio građanskom sudu u Modeni za razdvajanje sa optužbama protiv žene, osporavajući austrijsku jurisdikciju.

U februaru ove godine, žrtva je podnela još jedan zahtev sudu u Insbruku da dobije isključivo starateljstvo nad dvoje dece.

Da podsetimo, jeziv razvoj događaja odigrao se u ponedeljak uveče, kada je osumnjičeni otišao do komande Karabinjera u Modeni i policajcu na dužnosti rekao da je u kombiju dovezao telo žene.

Ana, 40-godišnja Italijanka ruskog porekla, ležala je mrtva u vozilu. Na glavi joj je bila crna plastična kesa vezana električnom žicom. Kada je kesa uklonjena, ustanovljeno je da joj je kaiš vezan oko vrata.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA