Vreme čitanja: oko 1 min.

Najgore vesti: Identifikovano telo koje je pronašao farmer za koje se sumnjalo da pripada Arijanu

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U ponedeljak popodne, farmer je pronašao mrtvo dete dok je kosio livadu u Estorfu

  • 0
Arian Foto: Polizei

Nemačke vlasti potvrdile su se najgore vesti: identifikovano je telo koje je pronađeno na livadi u nemačkom Estorfu, a radi se o dečaku Arijanu.

Šestogodišnjak iz Bremervurde-Elma nestao je od 22. maja ove godine, a stotine ljudi s najmodernijom opremom i psima, konjima i helikopterima tragalo je za autističnim dečakom koji je otišao iz svoje kuće.

U ponedeljak popodne, farmer je pronašao mrtvo dete dok je kosio livadu u Estorfu. Lokacija je samo nekoliko kilometara od Arijanove kuće. Portparolka policije rekla je da je to područje pretreseno nekoliko puta nakon Arijanovog nestanka, piše Spiegel, a prenosi Dnevnik.hr.

Dečak je poslednji put viđen kod kuće 22. aprila oko 19 časova. Otac je primetio da mu je sin nestao i obavestio policiju. Snimci nadzornih kamera pokazali su da je dečak 22. aprila oko 19.15 sam šetao kvartom. Upravo je naučio kako da otvori zaključana vrata pa je možda zato odlučio da izađe.

Tokom pretresa pokušavali su da privuku njegovu pažnju vatrometom, balonima i slatkišima, puštali su dečje pesme... Arijan nije odgovarao. Posle mesec dana potraga je obustavljena.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA