≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jeziv snimak kako BMW-om sleće sa 3. sprata, nema kočenja: Muž iz medija saznao da su mu žena i sin poginuli

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako pišu ruski mediji, istraga je pokrenuta onog trenutka kada su pregledane nadzorne kamere iz tržnog centra gde se vidi da muškarac nije ni jednog trenutka zakočio i usporio već je čak ubrzao i sleteo sa 3. sprata

  • 10
Krasnodar Foto: east2west news / WillWest News / Profimedia

Suprug trudne Ekatarine Kornilove, koja je poginula zajedno sa svojim 10-godišnjim sinom i ljubavnikom Rafaelom koji je sleteo svojim automobilom sa 3. sprata tržnog centra u Krasnodaru, saznao je za tragediju iz medija.

Nekoliko dana pre tragedije Aleksej je saznao da je Ekatarina bila u vezi sa Rafaelom, a nakon što je preko medija čuo tragične vesti, prestao je da komunicira sa svima. Jednostavno rečeno, ostao je u šoku.

Kako pišu ruski mediji, istraga je pokrenuta onog trenutka kada su pregledane nadzorne kamere iz tržnog centra gde se vidi da muškarac nije ni jednog trenutka zakočio i usporio već je čak ubrzao i sleteo sa 3. sprata.

Međutim, kako kaže prijatelj Rafala, postoji mogućnost da je do užasne nesreće došlo zbog "optičke varke", prenose ruski mediji.

Takođe, za svog prijatelja kaže da je bio iskusan vozač i da nije voleo brzu vožnju.

Podsetimo, u nesreći su nažalost sve troje su na mestu poginuli, a ruski mediji su prvobitno preneli informaciju da su Ekatarina i Rafael muž i žena što se zapravo ispostavilo kao neistina. Oni su zapravo navodno bili ljubavnici, a Rafael je čak poznavao Ekaterininog muža. Ona je, kako pišu ruski mediji, najverovatnije bila u četvrtom mesecu trudnoće sa Rafaelom.

Aleksej je nekoliko dana pre nesreće saznao da njegova žena bila u vezi sa Rafelom i da dete koje nosi nije njegovo. Nakon ovog razgovora, Aleksej je otišao a da čak nije ni prozborio o mogućnosti razvoda. Kako kažu, nije bio čak ni ljut.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zox

    27. jun 2024 | 14:38

    Tačno se vidi da mu je ovo bila namera, punom brzinom kroz garažu, trebao je da leti kada je bio sam

  • Buda

    27. jun 2024 | 12:07

    Šta će Rusu vozilo sa trulog imperijalističkog zapada?

  • Lepi

    27. jun 2024 | 19:12

    Ovaj je dao pun gas,a kroz garažu treba 20 km/h

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA