≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

BMW-om sleteo sa 3. sprata tržnog centra, u autu bili trudna ljubavnica i sin: Svi mrtvi, muž otkrio detalje

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ekatarina je dva dana pre neseće imala razgovor sa mužem Aleksejem i Rafaelom koji je kako ruski mediji prenose bio "jako težak"

  • 0
Krasnodar Foto: not supplied / WillWest News / Profimedia

U Krasnodaru se 25. juna dogodio nezamisliv zločin - 37-godišnji Rafael Arakelin je, kako pišu ruski mediji, navodno namerno sleteo automobilom sa trećeg sprata tržnog centra a u tom trenutku je sa njim u kolima bila trudna Ekatarina Kornilova (37) kao i njen 10-godišnji sin. Ruski mediji su isprva preneli da je reč o mužu i ženi, međutim, ubrzo se saznala istina.

Sve troje su na mestu poginuli, a ruski mediji su prvobitno preneli informaciju da su Ekatarina i Rafael muž i žena što se zapravo ispostavilo kao neistina. Oni su zapravo navodno bili ljubavnici, a Rafael je čak poznavao Ekaterininog muža. Ona je, kako pišu ruski mediji, najverovatnije bila trudna sa Rafaelom.

Inače, brak pokojne Ekatarine izgledao je više nego funkcionalan, mnogi su ih nazivali srećnim bračnim parom, a sa mužem je pokrenula i biznis u kojem su bili uspešni.

Međutim, kako se klupko odmotava, tako na površinu isplivavaju detalji koji su do sada bili nepoznati. Naime, Ekatarina je dva dana pre neseće imala razgovor sa mužem Aleksejem i Rafaelom koji je kako mediji prenose bio "jako težak".

Aleksej je saznao da njegova žena bila u vezi sa Rafelom i da dete koje nosi nije njegovo. Nakon ovog razgovora, Aleksej je otišao a da čak nije ni prozborio o mogućnosti razvoda. Kako kažu, nije bio čak ni ljut.

Krasnodar Foto: east2west news / WillWest News / Profimedia

Sa druge strane, Rafaela bije glas kao "veoma ljutog i emotivnog momka" koji je ranije imao problema sa drogom. Prema rečima muža pokojnice, Rafael je ovu nesreću izazvao sam u cilju da ubije suprugu i njeno dete.

Istražitelji sada istražuju mogućnost da je Rafael namerno sleteo automobilom.


Inače, prema najovijim pisanjima ruskih medija, Rafael je automobil sa kojim je sleteo sa trećeg sprata tržnog centra kupio pre samo dva meseca što aludira na to da je sa vozilom bilo sve u najboljem redu. Postoji i teorija da je muškarac pomešao pedale, ali je to malo verovatno jer je bio iskusan vozač. Takođe, postoji teorija da je sleteo zbog optičke varke - o tome čitajte klikom na ovaj link - Ovo je muškarac koji je BMW-om sleteo s 3. sprata: Poginuli i trudna ljubavnica i sin, prijatelj otkrio uzrok?

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA