Uhapšen Kristijan, osumnjičen za obrušavanje terase na plaži u kojem su stradale četiri osobe, a povređeno 20

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Restoran vodimo 25 godina, a terasa postoji 12. Tamo ništa nije nelegalno", rekao je u maju zaposleni u objektu

Španska policija uhapsila je Kristijana A, šefa kluba na plaži "Meduza" čija se terasa u maju srušila prilikom čega je poginulo četvoro ljudi, a oko 20 je povređeno.

"Restoran vodimo 25 godina, a terasa postoji 12. Tamo ništa nije nelegalno. Svaki dan sam tu, moglo je se desiti i dok sam bio prisutan. Radimo sa vlastima na istraži", rekao je zaposleni u objektu Meduza na informacije da je terasa bila nelegalno izgrađena što je dovelo do njenog obrušavanja.

Kako su ranije mediji preneli, izgrađena terasa u okviru "Meduza bič kluba" nije imala potrebnu građevinsku dozvolu, kao ni adekatnu kontrolu, što znači da je bila protivzakonita gradnja u pitanju.

Tehničari koje je na teren poslao španski sud su zaključili da je do urušavanja došlo zbog preopterećenja. Takođe, istakli su da su restoran u prizemlju i podrumska diskoteka Coco Rico imali potrebne dozvole.

Menadžerka "Meduza bič kluba" se sada suočava sa optužbama za ubistvo iz nehata, nanošenje telesnih povreda različite težine i kršenje građevinskih i bezbednosnih propisa.

(Telegraf.rs/Bild)

Video: FBI i Civilna garda upali na jahtu ruskog oligarha: Zaplenjen brod još jednom čoveku bliskom Putinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA