Vreme čitanja: oko 2 min.

Farmer našao telo malog Arijana? "Prepoznao sam ga po žutoj majici, policija je moju njivu već pretražila"

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mali Arijan nestao je iz svog doma 22. aprila oko 19.30 časova

  • 0
Arian Foto: Polizei

Farmer Jan Šleselman (54) pronašao je u svojoj njivi telo, za koje se sumnja da pripada malom Arijanu koji je u Nemačkoj nestao pre dva meseca.

Prizor koji je u utorak ujutru zatekao u svojoj njivi pamtiće do kraja života.

"Dan ranije je moj sin kosio jednu od naših njiva. U uglu pored jedne rupe video sam nešto šareno, ali u početku nisam obraćao pažnju na to", kazao je Jan.

On je zatim otkrio da je u početku bio besan jer je mislio da je neko ponovo bacio đubre na njegovoj njivi.

"Sutradan sam se šokirao kada me je pozvao jedan od mojih radnika. Pozvao me je da dođem rekao mi je da nešto nije u redu. Kada sma stigao bio je uplašen, odmah mi je bilo jsno o čemu se radi. Prepoztnao sam ga po žutoj majici", rekao je on.

Jan kaže da je njegova njiva udaljena dva kilometara vazdušnom linijom od mesta na kom je Arijan poslednji put viđen.

"Pozvao sam policiju i odmah im pokazao to mesto. Ne znam tačno šta je policija uradila, ali su odneli telo", rekao je on.

On je zatim dodao da je policija već pretraživala njegovu njivu.

"Već su bili na mom imanju, to sam odmah rekao policiji. Ovde je bilo toliko ljudi, pretražili su celo imanje", rekao je on.

Podsetimo, mali Arijan nestao je iz svog doma 22. aprila oko 19.30 časova. Kamere su snimile dečaka kako luta ulicama ka reci Oste pre 64 dana.

Policija je nedeljama češljala korito reke, ali dečak nije pronađen. Sumnja se da je dete tragično stradalo, ali policija i dalje nije isključila mogućnost da je u pitanju zločin.

Poslednje pretrage obavljene su 23. maja, mesec dana od dečakovog nestanka. Nedavno je policija htela da rasformira tim za potragu, ali su nedavno u policiji dobili nekoliko dojava, te tim i dalje radi.

Inspektori istražuju navode koji su poslednjih dana kružili društvenim mrežama u vezi sa nestankom Arijana, koji boluje od autizma.

(Telegraf.rs)

Video: Policija i žandarmerija tragaju za malom Dankom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA