Vreme čitanja: oko 1 min.

Četiri osobe upale na imanje britanskog premijera: Jedan od njih snimljen kako urinira u njegovom jezeru

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grupa Youth Demand je objavila video snimke na platformi Iks na kojima se vidi muškarac dok ulazi u jezero na imanju i obavlja nuždu kao čin protesta protiv vlade Rišija Sunaka

  • 0
Riši Sunak Foto: Tanjug/AP

Četiri muškarca uhapšena su danas zbog sumnje da su počinili težak prekršaj i ušli na imanje premijera Rišija Sunaka na severu Engleske, saopštila je lokalna policija.

"Uhapsili smo četiri osobe na imanju premijera u njegovom izbornom okrugu. Policajci su u roku od jednog minuta od nedozvoljenog ulaska na imanje premijera uhapsili četvoricu muškaraca", navodi se u saopštenju policije, prenosi Rojters.

Grupa Youth Demand je objavila video snimke na platformi Iks na kojima se vidi muškarac dok ulazi u jezero na imanju i obavlja nuždu kao čin protesta protiv vlade Rišija Sunaka.

Ta grupa traži da se obustavi izdavanje novih licenci za naftu i gas i da se uvede dvostruka zabrana na izvoz oružja Izraelu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Sunak zagrlio Zelenskog čim je izašao iz helikoptera, uporedio ga sa Čerčilom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA