≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Gledala Danijela kako joj ubija ćerku (14), pokušala da mu otme nož: Dete iskrvarilo u dvorištu

I. N.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Danijel je petak navodno došao u stan bivše partnerke kako bi video svoje dvoje dece. Nije poznato kako je izbila svađa, ali je Danijel nasrnuo na bivšu, a tada je njena ćerka iz prvog braka skočila da je zaštiti i zadobila kobne ubode nožem

  • 0
Nemačka Asperg ubistvo forenzika Foto: BERND WEISSBROD / AFP / Profimedia

Devojčica (14) stradala je od ruku svog očuha Danijela H. (44) u trenutku dok je pokušavala majku da zaštiti od izliva njegovog besa. Jeziv zločin dogodio se u petak u njihovom stanu u Nemačkoj, a devojčica je sa ubodnim ranama, od kojih je kobna bila na vratu, uspela da pobegne iz zgrade, ali se srušila na travi u dvorištu i tu iskrvarila.

Komšije su u petak oko 15 časova svedočile jezivim scenama, u kojima je majka ubijene devojčice pokušavala Danijelu da otme nož, pošto je ubica krenuo za devojčicom u dvorište.

Svedoče kako su u 14.58 čuli jezivu vrisku i pozvali policiju. Kada su patrole stigle sedam minuta kasnije videli su tri osobe kako leže jedno preko drugog u travi. Majka je držala krvavu ćerku u naručju, dok se istovremeno rvala sa Danijelom koji je legao preko njih sa namerom da im zada još uboda.

Svemu je prethodila svađa Danijela i njegove bivše partnerke. Iako se prvo spekulisalo da je motiv bio raskid, ispostavilo se da Danijel i žena nisu već neko vreme u vezi. On je u petak navodno došao u stan kako bi video svoje dvoje dece. Nije poznato kako je izbila svađa, ali je Danijel nasrnuo na bivšu, a tada je njena ćerka iz prvog braka Zabija skočila da je zaštiti.

Našla se na meti pomahnitalog Danijela, koji joj je zadao najmanje dva uboda, od kojih jedan u predelu vrata. Teško ranjena i sva krvava, devojčica je uspela da se otetura niz stepenice i izađe u dvorište, gde se srušila na travu kraj štrika za veš.

Majka je pritrčala detetu i pokušavala da zaustavi krvarenje, ali je Danijel opet nasrnuo verovatno sa namerom da ih ubije. Kada je policija stigla on se odvojio od žrtvi i krenuo besno na policajce, koji su na kraju morali da koriste elektro-šoker kako bi ga obuzdali. Jedna policajka pokušala je da pomogne devojčici koja je polako gubila svest, ali ona je nažalost preminula do dolaska hitne pomoći.

Na telu osumnjičenog uočene su posekotine po rukama i ubodi u grudima. On je, kako se veruje, pokušao sebi da oduzme život nakon krvavog pira. On je prebačen u bolnicu, gde su mu povrede sanirane, a potom je odveden u pritvor, gde je i zadržan.

Nije poznato gde su druga deca bila u vreme zločina. Mediji pišu da je Danijelova bivša imala Zabiju iz prvog braka, dvoje dece sa Danijelom i navodno još jedno dete sa novim partnerom.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA