Vreme čitanja: oko 1 min.

Pronađeno telo deteta, strahuje se da je mali Arijan (6)

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Arian Foto: Polizei

Nemačka policija pronašla je telo deteta u Donjoj Saksoniji, a u toku su provere da li je u pitanju mali Arijan (6), koji je krajem aprila nestao iz svog doma u Elmu.

Prema navodima medija, telo deteta je u ponedeljak pronađeno u rastinju na jednoj farmi, ali tačna lokacija nije navedena.

"U ovom trenutku ne možemo da dajemo informacije o lokaciji i stanju tela koje je pronađeno. U ovom trenutku nije moguće sigurno reći ko je dete čije je telo pronađeno", rekli su iz policije.

Prema navodima Bilda, pripadnici policije i članovi tima koji tragaju za Arijanom izvršili su forenzička ispitivanja na mestu gde je pronađeno telo.

Podsetimo, mali Arijan nestao je iz svog doma 22. aprila oko 19.30 časova. Kamere su snimile dečaka kako luta ulicama ka reci Oste pre 64 dana.

Policija je nedeljama češljala korito reke, ali dečak nije pronađen. Sumnja se da je dete tragično stradalo, ali policija i dalje nije isključila mogućnost da je u pitanju zločin.

Poslednje pretrage obavljene su 23. maja, mesec dana od dečakovog nestanka. Nedavno je policija htela da rasformira tim za potragu, ali su nedavno u policiji dobili nekoliko dojava, te tim i dalje radi.

Inspektori istražuju navode koji su poslednjih dana kružili društvenim mrežama u vezi sa nestankom Arijana, koji boluje od autizma.

(Telegraf.rs)

Video: Majka nestalog Milana očajna: "Jedino ako mu neko nije pripretio..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA