Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasnik fabrike poginuo pokušavajući da spase radnike: Svi se podavili u jami za otpadne vode u Botošanima

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od radnika je bez zaštitne opreme sišao u jamu i ubrzo je počelo da mu se manta, a onda je izgubio svest. Dvojica kolega su preplašeni krenuli ka njemu, a za njima i vlasnik fabrike

  • 0
Policija, Svetla, Rotacija Foto: PIxabay.com

Četvoro ljudi, među kojima i vlasnik fabrike sireva, ugušili su se u jami za otpadne vode koja se nalazi u krugu fabrike u Botošanima.

Svi su poginuli nakon što su jednom radniku, kojem je pozlilo u jami, priskočili u pomoć. Prvom radniku se slošilo od toksičnih isparavanja, a kada su kolege i vlasnik ušli u jamu da mu pomognu i sami su počeli da gube svest. Nažalost, do dolaska spasilačkih ekipa trojica muškaraca su preminula, a četvrti je izdahnuo u bolnici.

Kako navode mediji, trojica od četvorice stradalih radili su u fabrici sira. Jedan od radnika je bez zaštitne opreme sišao u jamu i ubrzo je počelo da mu se manta, a onda je izgubio svest. Dvojica kolega su preplašeni krenuli ka njemu, a za njima i vlasnik fabrike, i tako su i sami stradali.

"Četvoricu muškaraca izvukli su vatrogasci, dok su lekarske ekipe čekale prihvat. Nažalost, i pored svih napora, reanimacija nije bila uspešna. Trojica muškaraca proglašeni su mrtvim na licu mesta", naveli su iz hitne pomoći.

Jednog muškarca su uspeli da povrate posle nekih 20 minuta i on je helikopterom prebačen u univerzitetsku bolnicu u Jašiju, gde je došlo do naglog pogoršanja stanja, a potom i smrti.

Policija je obavila uviđaj i u toku je istraga o nesreći.

(Telegraf.rs)

Video: Septička jama u kome su navodno bila sakrivena tri leša

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA