≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Našli telo momka sa Balkana kojeg je odnela bujica u Italiji?

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telo je izvučeno iz reke, a veruje se da pripada Kristijanu, za kojim se tragalo više od tri nedelje

  • 1
Mladi nestali poplava bujica Udine Italija Foto: IOS / Zuma Press / Profimedia

U koritu reke Nadiže pronađeno je telo, a veruje se da pripada momku sa Balkanu, Kristijanu Molnaru (25), kojeg je bujica sa dve devojke odnela krajem maja u Italiji.

Iako još nije odrađena identifikacija tela, veruje se da je u pitanju Kristijan.

Telo je pronađeno jutros u koritu reke, a veruje se da će sada i definitivno biti okončana potraga, budući da su tela Kristijanove devojke Bjanke Doros i drugarice Patrisije Kormos pronašli početkom juna. Devojke su ubrzo i sahranjene i to u venčanicama, kako nalažu običaji njihove zemlje porekla - Rumunije.

Spasioci su posle više od tri nedelje uspeli da pronađu telo, a nakon što je značajno opao vodostaj. Prema rečima izvora, telo je pronađeno u bari nedaleko od mesta gde su bila pronađena tela Patrisije i Bjanke.

Podsetimo, troje mladih sa Balkana reka Nadiže odvukla je 31. maja, dok su uživali na obali. Vodostaj je naglo skočio i zabeleženi su njihovi poslednji trenuci, kako se grle u vodi, dozivajući pomoć.

Naglom skoku vodostaja doprinele su obilne padavine koje su uoči tragedije zabeležene na tom području. Istraga je pokazala da je Patrisija čak četiri puta sa mobilnog telefona zvala hitne službe da dođu da ih izvuku, ali nije poznato zašto nisu pravovremeno reagovali.

Tela Patrisije i Bjanke pronađena su 2. juna na oko kilometar od mesta gde su poslednji put viđene. Od tada je trajala neprekidna potraga za Kristijanom, a veruje se da je upravo danas i on pronađen.

U potragu su bili uključeni i dronovi i psi, a tokom potrage pronađena je čak i kreditna kartica jedne od stradalih devojaka, kao i torbica sa mobilnim telefonom koji je i dalje radio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😎

    23. jun 2024 | 22:33

    Kakvi god da smo, al ne verujem da bi mi snimali decu a da ne pomognemo. Ovo je SMAK SVETA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA