≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se Kejt Midlton: Objavila novu fotografiju i uputila divne reči svom suprugu

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Srećan rođendan tata, svi te volimo mnogo! Cx", napisala je Kejt u opisu na objavi na društvenoj mreži Iks, bivšem Tviteru

  • 0

Princeza od Velsa čestitala je 42. rođendan svom suprugu princu Vilijamu nesvakidašnjom fotografijom koja je nedavno napravljena na porodičnom odmoru u Norfolku.

"Srećan rođendan tata, svi te volimo mnogo! Cx", napisala je Kejt u opisu na objavi na društvenoj mreži Iks, bivšem Tviteru.

Na fotografiji se vidi kako Vilijam skače i drži se za ruke sa svoje troje dece na plaži. Fotografiju, koju je podelila na društvenim mrežama, Kejt je snimila prošlog meseca dok je porodica bila u Norfolku i čini se da je snimljena istog dana kada je njihova slatka slika objavljena za Dan očeva prošle nedelje.

Ranije je Bakingemska palata podelila fotografiju kralja Čarlsa sa princom od Velsa koji mu sedi u krilu, a slika datira još iz februara 1983. godine.

Ova fotografija je postavljena na nalog kraljevske porodice na društvenoj mreži Iks u petak ujutro.

Bila je propraćena porukom: "Srećan rođendan princu od Velsa!"

Vilijam slavi veliki dan nakon što je gledao razočaravajući remi Engleske za Evropsko prvenstvo 2024 protiv Danske.

Princ, koji je predsednik FA, prikazan je zajedno sa danskim kraljem Frederikom dok su se dva tima međusobno susrela u Frankfurtu u Nemačkoj.

Podsetimo, nedavno se dogodilo i prvo pojavljivanje Kejt Midlton u javnosti - zablistala je na terasi Bakingemske palate sa svojom porodicom i upriličila proslavu povodom Kraljeve rođendanske parade kao što je i prethodno najavila.

Podsetimo, Kejt je podelila svoju dijagnozu raka sa javnošću 22. marta. U to vreme, u unapred snimljenoj video poruci, rekla je da je planirana operacija abdomena u januaru bila uspešna i da se isprva mislilo da njeno stanje nije kancerogeno, ali su testovi pokazali prisustvo raka. Tada je počela sa lečenjem, uključujući hemoterapiju koja je počela u februaru, i oporavljala se privatno.

(Telegraf.rs)

Video: Princeza od Velsa objavila da je pod preventivnom hemioterapijom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA